Regnskap gjort smart, enkelt og effektivt

  • Full oversikt med intuitivt system
  • Spar tid med smart automatikk og app
  • Gratis support på chat, e-post og telefon
 

Sett sammen systemet basert på dine behov

 

57 000 små og store bedrifter bruker Tripletex

Jan-Erik Halvorsen
Pluss Økonomi AS

Større eierforhold

Tripletex gjør det enklere å fordele oppgaver mellom kunden og oss. Våre kunder får større eierforhold til regnskapet, når de kan gjøre noe selv og se resultatet underveis. Både vi og våre kunder er svært fornøyd med Tripletex.

      
Markus Ivan Johansson
Brunch

Kontroll

Med rapportene i Tripletex har vi kontroll på lønnsomheten og likviditeten vår til enhver tid, og har de beste forutsetningene for å ta gode beslutninger. For et voksende reklamebyrå har dette vært helt avgjørende.

      
Line Standal Sørnes
Combine

Raskt og enkelt

Med Tripletex har vi full kontroll over regnskapet vårt, samtidig som det er raskt og enkelt å bruke. Det er faktisk så enkelt at jeg kan gjøre alt selv, men vi har en regnskapsfører vi kan lene oss på når vi lurer på noe.

 

Fra fagbloggen

Istirsdag, selv på hjemmekontor

For oss i Tripletex har istirsdag blitt nok et symbol på den tette, trygge og fine kulturen og samholdet. Det hele startet som et tiltak for å føre oss enda nærmere hverandre. Tidligere satt nemlig Tripletex fordelt over to etasjer, og istirsdag ble innført som et tiltak for å føre disse to etasjene sammen.
Les mer

Cyber security: sikkerhetskopiering av data

Har du noen gang opplevd å miste alt innhold på din datamaskin eller på telefonen? For så å oppdage at du ikke hadde noen kopi av dataen, eller lagring på flere steder? Med det så er all din data, inkludert viktige dokumenter, minner og egentlig alle digitale spor av livet ditt borte. Det kan være helt forferdelig, men det er ikke bare enkeltpersoner som kan utsettes for slik uflaks. Også bedrifter rammes av slike problemer, og konsekvensene av å ikke lagre data flere steder kan være katastrofale. Derfor kan det være lurt å ha sikkerhetskopiert dataen.
Les mer
Vipps oppgjør er tilgjengelig i Tripletex

Nå blir det enklere å føre Vipps oppgjør i regnskapet

Bruker du Vipps i den daglige driften, kommer du til å bli glad for denne nyheten! Tripletex har rullet ut en ny funksjon, tilpasset Vipps oppgjør, som vi er sikre at vil gjøre livet litt enklere. Du kan nå importere Vipps-oppgjør i regnskapet Jobber du i en forening, lag eller organisasjon? Da har du kanskje
Les mer