Årsoppgjør

Med Tripletex kan du enkelt håndtere årsoppgjøret og levere skattemeldingen til bedriften din. Det finnes ulike måter å løse dette på, og nå jobber vi også med en egen modul for årsoppgjør. Første versjon er planlagt klar allerede våren 2022.

Tripletex utvikler årsoppsgjørsmodul

Ny måte å levere skattemeldingen på

Skatteetaten forenkler skattemeldingen for næringsdrivende, med et mål om at det skal bli enklere og mer effektivt å levere riktige opplysninger. Her kan du lese hva det betyr for deg, og hvordan Tripletex kan hjelpe deg å håndtere årsoppgjør og innlevering av skattemelding.

Avslutte årsregnskapet i Tripletex

Vår helt egen modul

Tripletex utvikler ny funksjonalitet på løpende bånd og forenkler hverdagen for over 60 000 bedrifter. Når flere bedrifter etter hvert må sende skattemeldingen fra et regnskaps- eller årsoppgjørsprogram, er det naturlig for oss å legge til rette for dette i Tripletex. Vi har samlet et superkompetent team for å utføre jobben. Her kan du lese mer om gjengen som sammenligner årsoppgjør med nyttårsaften.

Meld deg som interessent!

Vil du være først i rekken til å få nyheter om vår nye årsoppgjørsmodul? Legg igjen e-posten din, så lover vi å holde deg oppdatert!

FAQ

Hva er et årsoppgjør?

Årsoppgjøret er en oppstilling av et regnskap på slutten av et regnskapsår. Et ferdig årsoppgjør gir et bilde av bedriftens tilstand etter siste driftsår.

 

Her kan du lese mer om hva et årsoppgjør er.

Hvilke frister gjelder for årsoppgjøret 2022?

  • 31. januar: frist for levering av aksjonærregisteroppgaven
  • 1. februar er frist for å levere sammenstillingsoppgave over lønn til ansatte
  • 31. mai er frist for levering av skattemelding
  • 31. juli er frist for levering av årsregnskap

Kan jeg gjøre årsoppgjøret selv?

Ja. Skattemeldingen for næringsdrivende blir forenklet. Fra 2022 kan de fleste ENK levere skattemeldingen fra sitt regnskapsprogram, noe som vil kunne forenkle prosessen betydelig. Tripletex jobber med å utvikle ny løsning for årsoppgjør, første versjon vil være klar i løpet av våren.

Les mer om forenklet skattemelding her.

Har Tripletex egen løsning for årsoppgjør?

Vi jobber med saken! Løsningen blir klar i løpet av våren 2022, slik at du kan ta den i bruk før  skattemeldingen skal sendes inn.

Vi har selvsagt samlet et superkompetent team for å utføre jobben. Her kan du lese mer om gjengen som sammenligner årsoppgjør med nyttårsaften.

Hvilke årsoppgjørssystemer er Tripletex integrert med?

Tripletex er integrert med alle de største årsoppgjørssystemene, som Maestro, Visma Total, Finale og Periode & År. Se fullstendig oversikt her.

Om du allerede samarbeider med regnskapsfører eller har revisor, benytter de seg sannsynligvis av et av disse. All relevant informasjon vil da hentes fra Tripletex til årsoppgjørssystemet.