– Bransjens beste API

I Tripletex er vi opptatt av å gjøre hverdagen enklere for brukerne våre. Dette gjør vi blant annet ved å tilby et åpent API som gjør det enkelt å koble andre systemer sammen med Tripletex. Integrasjon mot økonomisystemet gjør det mulig å spare både tid og penger ved å forbedre og forenkle rutiner og infrastruktur i en virksomhet. La CSV-filer og manuelle overføringer vike for automatisk flyt av data! 

Vinn-vinn

Kassasystemer, nettbutikker, fagsystemer – Tripletex-brukere kan velge mellom en lang rekke ulike integrasjoner. I integrasjonsoversikten får man raskt oversikt over alt som er tilgjengelig, og kan koble sammen produkter man allerede har, eller finne nye løsninger for mer effektiv drift. 

Som integrasjonspartner blir man synlig for nye og eksisterende kunder, og som kunde er det enkelt å få oversikt over mulighetene et åpent API byr på. Blant de 120.000 bedriftene som har valgt Tripletex har mange gjort valget sitt nettopp på grunn av muligheten integrasjoner gir til å fullt utbytte av løsningene sine. 

Spørsmål og svar med en integrasjonspartner

Tidypay er et av selskapene som har valgt å integrere løsningen sin mot Tripletex, og som benytter Tripletex sitt API. De har utviklet en kombinert kasse og betalingsterminal, som lar bedrifter ta imot betalinger av alle typer uansett hvor de er. Dette sier grunnlegger Inge-Rune Tetlie om å jobbe med Tripletex sitt API:

Hvorfor valgte dere å integrere med Tripletex?

– Etter vår mening har Tripletex det beste API-et av alle de skybaserte regnskapsløsningene som også passer til vårt kundesegment.

Hvordan har det vært å utvikle en løsning koblet til Tripletex?

– Det har vært utrolig gøy å lage denne løsningen mot Tripletex. Vi kan jo ikke lage bedre løsninger enn det API-et tillater, men Tripletex lar oss lage veldig avanserte og gode løsninger. 

Hva er den største fordelen med denne typen integrasjon?

– Det at vi jobber online med Tripletex skaper en utrolig effektiv ordreflyt. Fra f.eks en montør tar opp en ordre til den er bokført betalt i regnskapet tar det bare sekunder. Ingen ekstra regnskapsføring nødvendig, og kunden får kopi av fakturaen på e-post. Dermed får vi en ekstremt god kundeopplevelse.

Kom i gang med din egen integrasjon

Tripletex tilbyr et REST API som enkelt lar deg integrere eksterne applikasjoner med vårt system. API-et åpner for utvikling av komplekse og effektive løsninger, og videreutvikles fortløpende. Interessert? Gjør deg kjent med dokumentasjonen, og sett i gang med utviklingen!