Customer Success

Tripletex har mangedoblet veksten de siste årene. Flere kunder betyr også et større behov for en skikkelig WOW-opplevelse. Vi jobber for å bli enda bedre gjennom hele kundereisen!

I dag huser avdelingen over 100 engasjerte supportmedarbeidere, teknisk support, fagkonsulenter, digital learning specialist, Customer Experience Manager og mange mange flere.

Hos oss finner du en variert gjeng med stor variasjon i bakgrunn, erfaring og interesser. Vi alle brenner dog for det samme: Å hjelpe og sikre en WOW-opplevelse for alle kundene våre med hva enn det måtte være av problemer som dukker opp i eller med Tripletex. Innsikten og erfaringen fra denne avdelingen har stor verdi for selskapet og vil med dette også bære med seg videre utviklingsmuligheter for deg her hos oss.

Tilbakemeldingene vi får vil vi videre kunne bruke til å identifisere forbedringsområder, anbefale og starte opp ulike prosjekter og aktiviteter – som betyr at vi også jobber for å holde tett kommunikasjon med de andre avdelingene våre.

Fant du ikke en stilling som passet deg? Send oss gjerne en åpen søknad

Her kan du skrive til oss 🚀