Hvordan overføre data fra e-conomic til Tripletex

 

Her er en guide til hvordan du eksporterer data til Tripletex fra din e-conomic avtale. Er du regnskapsfører eller har en administrator-konto, se også nederst på denne siden.

(Ikke trykk på eksporter-knappen flere ganger. Det kan ta et par minutter før du får tilsendt e-post med bekreftelse på din bestilling.)

Du vil motta en e-post med innloggingsinformasjon til epostadressen som er registrert på superbrukeren i avtalen  din hos e-conomic. Vi anbefaler derfor at du kontrollerer at denne eposten er rett før du eksporterer.

Gå til det Oransje tannhjulet > Mine Innstillinger > trykk på ikonet rediger. Her kan du se hvilken epostadresse som er registrert på superbrukeren, evt, skifte den og trykk ok.

Nå er du klar til å eksportere data til Tripletex.

Slik eksporterer du data til Tripletex:

1- Gå til det Oransje tannhjul og trykk på Alle innstillinger.

2- I menyen til venstre under Virksomhet velger du Eksporter til Tripletex. Trykk på Eksporter.

3- Dine data er eksportert til Tripletex og du vil motta en epost med informasjon om din nye avtale.

Har du flere brukere i kontoen din?

Har du flere brukere i kontoen din vil det også bli opprettet en brukertilgang til disse og de vil også få tilsendt en e-post med innloggingsinformasjon. Disse brukerne vil kun bli opprettet med grunnleggende tilganger. Om det er behov for å gi brukerne utvidete rettigheter kan du som får administratorrettigheter styre andre brukeres tilgang.

Brukertilgangen til en kontakt kan endres via «Kunde/Kontaktoversikt» i hovedmenyen. Klikk på «Detaljer» for kontakten og velg «Brukertilgang» i menyen.

Kontoen blir automatisk opprettet med modulene faktura og regnskap og tilleggstjenesten elektronisk lagring (skanning). Om du har behov for flere moduler i kontoen din, kan du bestille dette via selskap – vår kundeside.

Viktig – sjekk om ditt organisasjonsnummer ligger riktig inne i Tripletex under selskap -> selskapsinformasjon.

Spesielt for regnskapsførere og deg som har en administrator-konto

Du som regnskapsfører må logge inn i klientens konto for å finne knappen «konverter til Tripletex». Når du konverterer din første klient vil det også automatisk opprettes en regnskapsførerkonto for deg. Du vil altså ikke finne funksjonen «konverter til Tripletex» i din admin-konto i e-conomic.

Har du spørsmål til din nye Tripletex avtale, kan du ta kontakt til Tripletex på tlf. 22 83 60 00 (tast 2 for salg)

Har du spørsmål til e-conomic, kan du ta kontakt med support på tlf. 21984221