Få din egen sparringspartner

Med et dedikert partnerteam kan vi tilby deg som regnskapsfører en sparringspartner som har god innsikt i både bransjen og systemet.

Les mer om vår forhandlerprovisjon lenger ned.

Møt teamet!

Forhandlerprovisjon

Som partner i Tripletex, får byrået ditt muligheten til å bli forhandler av programvaren. For å dele suksessen partnerne våre gjør med Tripletex, gir vi provisjon av systemkostnadene tilbake til forhandlerne våre.

Det er enkelt å komme i gang som forhandler, uavhengig av hvor stor driften din er. Vårt viktigste mål er å knytte en relasjon til dere, og på den måten bygge opp et samarbeid basert på tillit og tilgjengelighet.

Som forhandler får du en egen forhandlerrapport der du til enhver tid kan se oppspart provisjon. Denne provisjonen tar du ut når du måtte ønske, og den kan brukes til det som gagner målene deres best.

Dedikert salgsstøtte

Vi stiller med dedikerte salgsressurser som dere kan benytte dere av i kundeprosesser. Vi vet at det å drive en salgsprosess – med alt det innebærer – både tar tid og krever mye kompetanse og dedikasjon.

Derfor tilbyr vi nå å avholde kundemøter med demo av system, behovsanalyse, spørsmål om integrasjoner og mer. Dette kan være med på å frigjøre tid for dere som regnskapsførere, slik at dere kan bruke tiden på det som er viktig for dere.

Bli partner

Ønsker du å høre mer om hva vi kan gjøre for deg og ditt byrå? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Du kan også ringe oss på 22 83 60 00