Nyheter i Tripletex 08.10.2014

 

Natt til onsdag er vi veldig stolte av å kunne presentere et stort teknisk løft i Tripletex. Dette løftet er et stort og viktig springbrett for fremtiden og muliggjør flere spennende, nye prosjekter i tiden som kommer.

Dette er først og fremst en teknisk forbedring, men for deg, som bruker av Tripletex, er det noen ting du vil legge merke til:

Forbedret ytelse i utvalgte rapporter
Du kan nå begynne å søke i søkefeltet, f.eks. i hovedbok og i fakturaoversikten, mens siden lastes.

Forbedret design og brukeropplevelse
Bruker- og supportmenyen er flyttet fra hovedmenyen og opp til høyre i skjermbildet. Du kan også her gå inn i flere Tripletex-kontoer hvis du har flere kontoer i Tripletex. Bare klikk på kontonavnet, så får du opp en liste med alle kontoene dine.
Hurtigsøk er også komprimert, og du bestemmer hva du søker på via nedtrekksmenyen. Du kan åpne et nytt vindu ved å klikke på den grønne firkanten ved siden av supportmenyen.

Nettbrett
Forhåndsvisning av bilag og dokumenter har fått bedre støtte i flere nettlesere, og Tripletex har blitt bedre tilpasset bruk på nettbrett.

Mobilapplikasjon
Vår mobilapplikasjon har fått et forenklet bilagsmottak. Du kan nå ta bilder av kvitteringer og laste bildene opp i bilagsmottaket på mobiltelefonen.