Nyheter i Tripletex – 16.12.2015

 

Vi lanserer en rekke nyheter i Tripletex natt til 16/12. Her er en oversikt:

Vår kundeside: Ny side i selskapsmenyen. Her kan en administrator i kontoen se en oversikt over de siste Tripletex-fakturaene og påløpte utgifter for tilleggstjenester siden siste faktura. I tillegg kan man se hvilke moduler som er aktivert i kontoen og aktivere tilleggstjenester direkte på siden.

Leveranseadresser: Ny side under «Kunde» i hovedmenyen. Her kan man se og redigere alle leveranseadressene man har registrert. Man kan også deaktivere leveranseadresser slik at de skjules fra listene og slette adresser som ikke er i bruk. I en egen kolonne til høyre kan man se alle elementer leveranseadressen er knyttet til, som prosjekt, ordre, bestillinger etc.

CRM: På prospekter skiller vi nå mellom «Signeringsdato» og «Startdato for inntekter» i estimatene. Man kan dermed estimere når man tror kunden vil signere kontrakten og når man tror inntektene fra kontrakten vil begynne. I salgsprognosen kan man velge om man vil beregne ut ifra signeringsdato eller startdato for inntekter.

Inaktivering av kontakter: Det er nå mulig å inaktivere kontakter hvis de ikke har påloggingstilgang til systemet. De vil da ikke dukke opp i lister med ansatte/kontakter. Dette er en egen boks som hukes av i kontaktdetaljene.

Fakturakonto per avdeling: Man kan nå registrere en egen fakturakonto per avdeling hvis man har avdelingsregnskap i Tripletex. I kontoplanen kan man knytte en ny fakturakonto til en avdeling. Når avdelingen knyttes til en faktura, så vil fakturakontoen for avdelingen automatisk bli valgt. Man kan opprette nye OCR-avtaler (KID-nummer på faktura) per avdelingskonto.

Lønn: Det er tilrettelagt for nye a-meldingskoder, satser for reiseregning og lovendringer knyttet til rapportering etter nyttår.

Prosjekt: Det er nå mulig å filtrere på prosjekt i ordre-/tilbudsoversikten via «Flere valg».

Faktoring: Svea Finans kan nå benyttes som faktoringselskap i Tripletex.

Elektro – viderefakturering av bilag med nettopris: Prisen hentes nå fra bilaget og ikke fra produktregisteret når man velger å viderefakturere på prosjekt.

Knytte kunde/leverandør til avdeling: Det er nå mulig å knytte kunder/leverandører til en avdeling på siden «Kunde-/leverandøroversikt». Man huker dem av, klikker på «Endre kundeinformasjon» og velger avdeling.

Bestillinger: Man kan nå se prosjektnummer på en bestilling når bestillingen knyttes til et prosjekt. I tillegg er «Incoterms» lagt til som transportmåte.

Mobil: Vi har forbedret følgende funksjonalitet ved bruk av Tripletex på mobiltelefon: Valg av dato ved timeføring, kollapsbare seksjoner der dette gir bedre oversikt, visning av feltspesifikke valideringsmeldinger.