Nyheter i Tripletex – 21.10.2015

 

Natt til onsdag 21/10 blir det lansert flere nyheter i Tripletex. Her er en oversikt:

CRM: Tripletex lanserer nå sin egen CRM-løsning. I god Tripletex-ånd er den nye løsningen sømløst integrert med våre øvrige moduler. Vår løsning er et fullverdig salgs-CRM, og du vil få salgsprognoser, oppfølging av prospekter, integrasjon mot Google-kalender, salgsrapporter og masse annet.
CRM-modulen kan bestilles ved å kontakte vår salgsavdeling via salg@tripletex.no

Lønn – støtte for flere beregningsmetoder for AGA: Tripletex åpner nå opp for at man kan spesifisere beregningsmetode for arbeidsgiveravgift på lønnsutbetalinger og ved refusjon av sykepenger. Dette betyr at man kan ha flere beregningsmetoder innenfor samme virksomhet.
Ved registrering av a-melding og på terminoppgaver vil arbeidsgiveravgift nå bli gruppert per beregningsmetode.

Prosjekt: Det kommer nå egne knapper i prosjektets budsjett- og kontraktsfane der man kan se både budsjett og oppdragsbekreftelse før man sender disse på e-post. Det blir dermed enkelt å se hva kunden får tilsendt av informasjon.

Remittering: Man kan nå filtrere på «status» i remitteringsoversikten via en egen nedtrekksmeny. Dette betyr at man for eksempel kan velge å kun se remitteringer med status «Ikke godkjent med engangskode» eller «Avvist». Det er også mulig å filtrere på attesteringsstatus i den samme menyen.