Nyheter i Tripletex – 21.04.2015

 

Natt til 21/4 lanserer vi litt ny funksjonalitet og endringer i Tripletex.

EHF-fakturaer og grossistfakturaer (elektro/VVS): Vi har forbedret funksjonaliteten ved registrering av leverandørfakturaer. Man kan nå redigere ordrelinjene på leverandørfakturaer. Dette vil si at man kan spesifisere prosjekt, produkt, lager og legge til/endre beskrivelse. Hvis man har knyttet ordrelinjen til et prosjekt, så kan man også velge om produktene er fakturerbare og endre enhetspris, påslag, rabatt og mva-sats.

Hurtigsøk: Man har nå flere søkemuligheter i det globale søkefeltet, altså nedtrekksmenyen oppe til høyre på skjermen der det står «Kunder/leverandører. Man kan nå også søke på kontakter, fakturaer, ordre, tilbud og oppgaver.

Ny informasjon i månedsoversikten: Man kan nå se antall timer utbetalt til timelønte. Denne raden er kun synlig for ansatte med timelønn.

Timestatistikk: Kolonnene plusstid og overtid er nå slått sammen til kun én kolonne som heter «plusstid». Plusstiden viser hvor mange timer du har jobbet utover normal arbeidstid.

Tilbud- og ordreoversikt: Det er nå mulig å filtrere på produkt og avdeling via egne nedtrekksmenyer i tilbuds- og ordreoversikten ved å klikke på «Flere valg».