Nyheter i Tripletex i februar 2014

 

Altinn: Det har nå blitt lettere å sende inn oppgaver til Altinn. Man trenger blant annet ikke å logge seg inn i Altinn for å sende inn terminoppgaver, og det enklere å sjekke statusen på oppgavene i Altinn og sende inn oppgaver på nytt. Det er laget en helt ny artikkel med bilder som beskriver de nye endringene. Artikkelen heter «Innsending av skjemaer til Altinn» og kan søkes opp på siden for hjelp og support.

Hovedbok: Man kan nå filtrere på mva-koder i filtreringsmenyen. (Den grønne knappen ved siden av «Periode»).

CSV-eksport: Man kan nå ta CSV-eksport av samtlige reskontroer i tillegg til hovedbok – altså kundespesifikasjon (reskontro), leverandørspesifikasjon (reskontro) og ansattspesifikasjon (reskontro).

Attestering: Via «Regnskapsinnstillinger/Regnskapsregler» har det kommet en ny opsjon – «Tillat bokføring før bilag er attestert/godkjent». Ved å huke av denne boksen kan man nå bokføre bilaget før det er ferdig attestert.

Produkt/lager: Ny opsjon i brukerinnstillinger. Hvis man huker av denne, så må man spesifisere lager per ordrelinje. Siden det er en opsjon i brukerinnstillinger, så kan man endre dette på brukernivå.

EHF: Mulig å få varsel på e-post når det kommer nye EHF-fakturaer inn i bilagsmottaket. Denne opsjonen kan slås på via brukerinnstillingene.

Remitteringsoversikt: Det har nå kommet et forbedret statusfelt hvor det er lettere å se hvem som har attestert, om noe er avvist osv.

Saldobalanse: Man kan nå velge å se alle aktive kontoer via filtreringsmenyen. Man huker da av boksen «Vis alle aktive kontoer».

Lagerkorreksjonsoversikt/Vareopptellinger: Disse oversiktene har nå fått en egen kolonne for «nummer».