Stor oppdatering ute nå – 03.04.2012

Som vi har skrevet om flere ganger tidligere har vi pusset opp endel komponenter og gjort noen visuelle forbedringer på Tripletex. Disse endringene er nå tilgjengelig for alle våre brukere. Vi benytter oss endel HTML5 og CSS3, som betyr at du bør ha en oppdatert nettleser for en optimal opplevelse. Brukere av Internet Explorer 8 vil f.eks få en fullt fungerende løsning, men visuelt nedgradert opplevelse, grunnet av denne ikke har støtte for bl.a. runde hjørner. Vi anbefaler sterkt å oppgradere til IE9, eller benytte Chrome, Opera eller Firefox.

Vi har også forsøkt å gjøre at det brukbart på håndholdte enheter. For iPad/iPhone-brukere anbefales det sterkt å oppgradere til iOS5 eller nyere. Eldre modeller kan ha problemer med å vise bl.a. periodevelgeren. Dersom du bruker en Android telefon eller nettbrett har vi på enkelte modeller sett at den innebygde nettleseren skaper problemer.

Dersom det går veldig tregt eller du opplever problemer anbefaler vi at du laster ned Opera Mobile eller Firefox for Android.

For å lese mer om hva slags endringer vi har gjort, les våre tidligere bloggposter: