Eventer i Tripletex

Endelig kan vi arrangere fysiske arrangementer igjen – det har vi savnet! Du som regnskapsfører er en av de viktigste kundene våre, og vi ønsker å involvere deg enda mer i det som skjer fremover. I tillegg liker vi en god unnskyldning for å treffes og ha det hyggelig sammen!

Tripletexas

26. oktober

Tripletexas Oktober 2023

I oktober har vi igjen gleden av å invitere til et fysisk event med mingling, middag og noe godt i glasset utover kvelden.

Den faglige delen varer fra 10:00-16:00. Mer informasjon om agenda kommer når eventet nærmer seg, men vi vil by på spennende oppdateringer om produkt og partnerprogram, stands, inspirerende foredragsholdere, deilige forfriskninger og god stemning.

Regnskapsførernes dag 17. februar

Vil du være med på å påvirke produktutviklingen i Tripletex?

Du som regnskapsfører er blant de viktigste kundene vi har. Derfor ønsker vi å arrangere Regnskapsførernes dag, et arrangement hvor du kan komme med innspill og synspunkter på produktet vårt.

17. februar planlegger vi en innholdsrik dag hos oss på Skøyen. Her vil du både få vite litt om hva slags planer vi har for produktutvikling fremover, og vi vil høre fra deg! Er det noe som står høyt på ønskelisten, noe du har irritert deg grønn over eller sitter du på noen gode ideer som vi ikke har tenkt på enda? Nå har du muligheten til å dele tankene dine med oss!

Det vil være et begrenset antall plasser og det er en grense på maks to deltagere fra hvert regnskapsbyrå, så vi anbefaler å melde deg på tidlig.