Det er mange tips og triks i Tripletex som ikke alle vet om, men som muligens kan gjøre din arbeidshverdag i Tripletex enda litt enklere. Vi har samlet en god del av disse tipsene, og presenterer deg her de syv mest basic tipsene i boka, men som likevel kan spare deg for masse tid: 

1. Hurtigtaster

La oss starte med noe som alle burde vite om, men som veldig mange ikke vet om: hurtigtaster. Hurtigtastene finner du inne i systemet ved å trykke shift og +tegnet, altså det som til sammen utgjør spørsmålstegnet.

Her får du opp en oversikt over alle hurtigtaster, eller snarveier om du vil, i Tripletex. Visste du for eksempel at dersom du trykker på “D” så åpner/lukker du seksjoner, at “V” åpner/lukker forhåndsvisninger, eller at ctrl/cmd+F gir deg mulighet til å søke etter ønskede ord hvor som helst i systemet?

2. Tripletex-appen

Har du fått med deg at vi har en egen Tripletex-app? Her kan du føre timer, legge inn kvitteringer for reiser og utlegg, beregne kjøregodtgjørelse, og se dine lønnsslipper. Også har vi vårt nyeste tilskudd; diett. 

For diett er det slik at dersom du bruker statens satser for diettgodtgjørelse kan du enkelt velge hvilke måltider du fikk dekket på turen, og appen vil selv regne ut beløpet du skal få tilbake.

Alt dette kan du nå gjøre på farten, med Tripletex rett i lomma!

LES OGSÅ: 8 tips til funksjonalitet du kanskje ikke visste at fantes i Tripletex-appen

3. Endringsloggen

denne siden finner du en oversikt over alle betydelige endringer og oppdateringer som er gjort i Tripletex, samt splitter ny funksjonalitet. Dette er en kjekk side å ha lagret i nettleseren, så kan du følge med og holde deg oppdatert til enhver tid. 

4. Klokkeslett i timelisten

Visste du at du i timelisten kan skrive inn klokkeslettet du kommer på jobb og klokkeslettet du drar fra jobb, så regner Tripletex automatisk om dette til timer for deg?

Et alternativ er også å trykke på tidsuret helt til venstre for timelisten i det du ankommer arbeidsplassen, og gjøre det samme når du avslutter dagen eller tar ulønnede pauser, så vil Tripletex regne ut arbeidstiden din for deg.

5. Kalkulator i beløpsfelt

I Tripletex trenger du faktisk ikke kalkulator – i alle beløpsfelt kan du bare skrive inn regnestykket du ville tatt på kalkulatoren, så regner Tripletex det automatisk for deg. Sett at det er pluss, minus, deling eller ganging du driver med da, så klart.

6. Søkefeltet

Det finnes et eget søkefelt i Tripletex – forstørrelsesglasset øverst i høyre hjørnet. Trykker du på dette kan du søke etter alt fra kunder, fakturaer, kontakter, hjelpeartikler, og mer til. En enkel måte å få oversikt over all informasjon du har tilgjengelig om ønsket tema, kunde eller hva det måtte være.

7. Marker flere bilag..

.. og åpne dem i kø. Det er mulig – markerer du flere bilag samtidig, kan du bla gjennom dem i en gitt rekkefølge. Så slipper du å åpne en og en.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.