I hjertet av Harstad har Vakre Vene solgt klær og interiør siden 2010. Siden den gang har de utvidet med nettbutikk og datakasse fra Mystore.no. Kombinert med en kobling mot Tripletex har de fått en enkel og effektiv løsning som passer dem perfekt.

Automatisk

– Mystore og Tripletex har gjort det veldig enkelt å drive butikk og nettbutikk, forteller Solfrid Pedersen. Solfrid er nettbutikkansvarlig i Vakre Vene, og forteller gjerne om hvordan de har automatisert deler av driften for å kunne bruke mer tid på andre ting. – Når vi gjør et salg går det automatisk til Tripletex, og det eneste vi behøver å gjøre er å sende ordrene og å legge inn nye varer, forteller hun.

Når ordren har blitt behandlet sendes disse til regnskapet i Tripletex, sammen med nødvendig informasjon om produktet og hvem som bestiller varen. Alt Solfrid og kollegene hennes trenger å ta seg av er å pakke og sende bestillingene som kommer inn. Når de bruker mindre tid på hver bestilling har de mulighet til å håndtere flere ordre, eller frigjøre tid til andre oppgaver.

Prøv Tripletex gratis nå – helt uten forpliktelser!

Fra kassa til skyen

Ikke nok med en smart nettbutikk – Vakre Vene bruker i tillegg datakasse fra Mystore, slik at alle bilagene deres føres automatisk. Den daglige rapporteringen går av seg selv, men de kan enkelt følge med og holde oversikt i Tripletex. Utbetalingsrapportene som lages ved salg i datakassen kobles også direkte til riktig konto i Tripletex.

– Sømløsheten, at alt går automatisk, har gjort at vi sparer både tid og penger. For eksempel har det gitt oss mer tid til å utvide butikken, sier Solfrid, som er strålende fornøyd med å kunne tenke mindre på administrasjon, og heller overlate mye av jobben til et automatisk, skybasert system.

Les mer om koblingen mellom Mystore.no og Tripletex.

Om løsningen

Med Mystore.no og Tripletex er det enkelt å starte nettbutikk. Løsningen sørger for at store deler av regnskapet automatisk føres fra din butikk over til Tripletex, som vil spare deg for tid og penger du normalt sett ville brukt hos regnskapsføreren din.

Ordrene vil overføres som fakturaer, og i Tripletex vil de opprettes som fakturerte ordrer. I tillegg vil ordrene også registreres på riktig betalingskonto. Hvis du bruker kasseløsning fra Mystore.no så vil også dagsrapporter og utbetalingsbilag automatisk føres over til Tripletex. Enklere blir det ikke!

Se alle våre kassaintegrasjoner

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Mindre papirarbeid – mer plass til pokaler

Strømlinjede løsninger Slik er det i hvert fall for Husøy og Foynland Idrettsforening. Ettersom de er avhengige av frivillighet er det å ha strømlinjede løsninger som faktisk fungerer, helt avgjørende.…

Les mer

Dette leverte vi i 2020

Faktura og regnskap Koronarapporten I april kastet vi oss rundt for å få på plass en egen Koronarapport. Rapporten la til rette for en enklere beregning av bedriftenes faste uunngåelige…

Les mer

Alt du trenger å vite om aksjonærregisteroppgaven

Hva er en aksjonærregisteroppgave? Aksjonærregisteroppgaven er en rapportering av alle hendelser og bevegelser knyttet til aksjer i et selskap, og skal leveres til Skatteetatens aksjonærregister innen 31. januar hvert år.…

Les mer