I hjertet av Harstad har Vakre Vene solgt klær og interiør siden 2010. Siden den gang har de utvidet med nettbutikk og datakasse fra Mystore.no. Kombinert med en kobling mot Tripletex har de fått en enkel og effektiv løsning som passer dem perfekt.

Automatisk

– Mystore og Tripletex har gjort det veldig enkelt å drive butikk og nettbutikk, forteller Solfrid Pedersen. Solfrid er nettbutikkansvarlig i Vakre Vene, og forteller gjerne om hvordan de har automatisert deler av driften for å kunne bruke mer tid på andre ting. – Når vi gjør et salg går det automatisk til Tripletex, og det eneste vi behøver å gjøre er å sende ordrene og å legge inn nye varer, forteller hun.

Når ordren har blitt behandlet sendes disse til regnskapet i Tripletex, sammen med nødvendig informasjon om produktet og hvem som bestiller varen. Alt Solfrid og kollegene hennes trenger å ta seg av er å pakke og sende bestillingene som kommer inn. Når de bruker mindre tid på hver bestilling har de mulighet til å håndtere flere ordre, eller frigjøre tid til andre oppgaver.

Prøv Tripletex gratis nå – helt uten forpliktelser!

Fra kassa til skyen

Ikke nok med en smart nettbutikk – Vakre Vene bruker i tillegg datakasse fra Mystore, slik at alle bilagene deres føres automatisk. Den daglige rapporteringen går av seg selv, men de kan enkelt følge med og holde oversikt i Tripletex. Utbetalingsrapportene som lages ved salg i datakassen kobles også direkte til riktig konto i Tripletex.

– Sømløsheten, at alt går automatisk, har gjort at vi sparer både tid og penger. For eksempel har det gitt oss mer tid til å utvide butikken, sier Solfrid, som er strålende fornøyd med å kunne tenke mindre på administrasjon, og heller overlate mye av jobben til et automatisk, skybasert system.

Les mer om koblingen mellom Mystore.no og Tripletex.

Om løsningen

Med Mystore.no og Tripletex er det enkelt å starte nettbutikk. Løsningen sørger for at store deler av regnskapet automatisk føres fra din butikk over til Tripletex, som vil spare deg for tid og penger du normalt sett ville brukt hos regnskapsføreren din.

Ordrene vil overføres som fakturaer, og i Tripletex vil de opprettes som fakturerte ordrer. I tillegg vil ordrene også registreres på riktig betalingskonto. Hvis du bruker kasseløsning fra Mystore.no så vil også dagsrapporter og utbetalingsbilag automatisk føres over til Tripletex. Enklere blir det ikke!

Se alle våre kassaintegrasjoner

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Frigjør tid med komplett økonomisystem – 5 gode grunner til å bruke Tripletex

Ta presise beslutninger og bedre lønnsomheten i din bedrift! Med Tripletex får du et komplett økonomisystem med et funksjonsrikt prosjektverktøy innebygd. Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du…

Les mer

Cyber security: Bug Bounty-program

Joda, det er sant. Dette er faktisk en veldig bra måte å få innsikt i hvorvidt nettkriminelle med onde intensjoner kan hacke sin vei inn i bedriftens informasjon, eller ei.…

Les mer

Prosjektverktøy og økonomisystem i ett – 5 gode grunner til å bruke Tripletex

Håndverker? Før timer og utlegg på farten! Med et godt prosjektverktøy og regnskapet i lomma har du alltid oversikt over lønnsomheten i din bedrift. Her er fem gode grunner til…

Les mer