tom-ivar-til-blogg

Når en travel oppstart etter sommeren er gjennomført, da føler mange for å puste ut. Kanskje komme seg litt bort. Stjålne blikk kastes på reiseblogger og reportasjer om mennesker som nyter livet på sin ferd jorda rundt. Og mange tenker: Det skulle ha vært meg.

Men sånn er ikke virkeligheten, for de aller fleste av oss er arbeidsoppgaver, familie, regninger og annet i veien for å gjennomføre slike reisestunt.

Men, ikke alltid, ifølge en mangeårig bruker av Tripletex. Brukeren heter Tom Ivar Horvei, etter eget utsagn en kontorrotte godt oppi 40-årene, med varierende buksestørrelse. Bak kontorpulten drømmer han om å stikke av på sykkeltur. Flere dager i variert landskap i den delen av Tsjekkia som heter Böhmen. På engelsk kalles regionen Bohemia, og i gamle dager mente man at folket her levde meget utsvevende. Derfra fikk altså våre egne legender, Kristiania-Bohemen, sitt navn. 

Og nå vil Tom Ivar bytte ut kontorstolen med et sykkelsete, og sykle seg gjennom Bohem-regionen. Og det med Tripletex som verktøy.

Tripletex som verktøy til å ta seg en bohem-aktig ferie, spør du kanskje? Det gjør vi også. En usedvanlig god programvareløsning, noe vi stadig får høre fra våre mer enn 15000 kunder. Flere av dem bruker løsningen på måter ikke vi hadde sett for oss. Men akkurat denne bruken er ny for oss.

Derfor har Tom Ivar, ikke bare Tripletex-bruker, men også tidligere medlem av vårt styre, lovet å fortelle oss hvordan han gjør dette. Ikke bare skal han dele sine reiseopplevelser her på vår fagblogg, han har lovet oss at det også skal være morsomt å lese. “Ærlige reiseopplevelser, kombinert med brukertips for Tripletex, av den typen som fungerer aller best med en klype salt”, skal han ha sagt.

Vi venter i spenning, i neste uke braker det løs! Følg med her! Alle blogginnleggene vil bli publisert på Facebook, så det er lurt å følge oss der! 

 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Byggeselskapet flyttet regnskapet opp i skyen med Proplan: – Har spart oss for masse tid

– Vi skal ikke være kjempespesielle, men unike. Det er målet vårt. Det forteller Oddgeir Eikeskog, daglig leder i Stolt Bolig. Dersom du har gått forbi et nybygg som har…

Les mer

Supports tipsehjørne

Noen av de vanligste spørsmålene fra hver måned har vi nå samlet sammen, og de slippes som månedlige blogginnlegg med tips. Tips fra support, rett og slett - supports tipsehjørne!…

Les mer

Frigjør tid med komplett økonomisystem – 5 gode grunner til å bruke Tripletex

Ta presise beslutninger og bedre lønnsomheten i din bedrift! Med Tripletex får du et komplett økonomisystem med et funksjonsrikt prosjektverktøy innebygd. Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du…

Les mer