tom-ivar-til-blogg

Når en travel oppstart etter sommeren er gjennomført, da føler mange for å puste ut. Kanskje komme seg litt bort. Stjålne blikk kastes på reiseblogger og reportasjer om mennesker som nyter livet på sin ferd jorda rundt. Og mange tenker: Det skulle ha vært meg.

Men sånn er ikke virkeligheten, for de aller fleste av oss er arbeidsoppgaver, familie, regninger og annet i veien for å gjennomføre slike reisestunt.

Men, ikke alltid, ifølge en mangeårig bruker av Tripletex. Brukeren heter Tom Ivar Horvei, etter eget utsagn en kontorrotte godt oppi 40-årene, med varierende buksestørrelse. Bak kontorpulten drømmer han om å stikke av på sykkeltur. Flere dager i variert landskap i den delen av Tsjekkia som heter Böhmen. På engelsk kalles regionen Bohemia, og i gamle dager mente man at folket her levde meget utsvevende. Derfra fikk altså våre egne legender, Kristiania-Bohemen, sitt navn. 

Og nå vil Tom Ivar bytte ut kontorstolen med et sykkelsete, og sykle seg gjennom Bohem-regionen. Og det med Tripletex som verktøy.

Tripletex som verktøy til å ta seg en bohem-aktig ferie, spør du kanskje? Det gjør vi også. En usedvanlig god programvareløsning, noe vi stadig får høre fra våre mer enn 15000 kunder. Flere av dem bruker løsningen på måter ikke vi hadde sett for oss. Men akkurat denne bruken er ny for oss.

Derfor har Tom Ivar, ikke bare Tripletex-bruker, men også tidligere medlem av vårt styre, lovet å fortelle oss hvordan han gjør dette. Ikke bare skal han dele sine reiseopplevelser her på vår fagblogg, han har lovet oss at det også skal være morsomt å lese. “Ærlige reiseopplevelser, kombinert med brukertips for Tripletex, av den typen som fungerer aller best med en klype salt”, skal han ha sagt.

Vi venter i spenning, i neste uke braker det løs! Følg med her! Alle blogginnleggene vil bli publisert på Facebook, så det er lurt å følge oss der! 

 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Kredittsjekk – ta trygge beslutninger og unngå overraskelser

Det vil gi deg et trygt beslutningsgrunnlag for å si ja til flere avtaler, i tillegg til å spare deg for situasjoner hvor du ikke får betalt. Kredittvurdering kan dermed…

Les mer

Disse 10 innleggene fikk mest oppmerksomhet i året som gikk

Vi i Tripletex jobber kontinuerlig med å forbedre både appen og systemet, med et mål om å forenkle din arbeidshverdag. Ikke minst liker vi å dele historier fra våre herlige…

Les mer

Dette leverte vi i 2021

Bank Bankdashboard med estimert saldo I bankdashbordet får du et kjapt overblikk over blant annet saldo, utgående betalinger og betalinger til godkjenning. Ved å ta utgangspunkt i innkommende og utgående…

Les mer