Uteliv og forretningsliv hånd i hånd

04.10.2017

Bo Vivike eier og driver flere utesteder, barer og restauranter. Blant annet står han, gjennom selskapet Strav Holding, bak Bar Tjuvholmen, Bar Vulkan og flere av landets hotteste utesteder. Høyt tempo er stikkord for Vivike og selskapet hans, derfor falt de pladask for brukervennlige Tripletex.

– Strav består av 12 selskaper. 6 av selskapene er restauranter med stor bilagsmengde. Ved hjelp av Tripletex kan jeg fordele tilgang til nøkkelpersoner i de forskjellige bedriftene, slik at de selv kan kontrollere og ta hånd om egne regnskap, forteller Viveke som gjennom systemet selv får full oversikt over selskapenes totaløkonomi.

Fremtidens system – anbefalt av regnskapsfører

Selv fikk han anbefalt Tripletex av sin regnskapsfører i Sand Økonomi.
terrasse– Jeg ble fortalt at Tripletex var fremtiden. Vi var dessuten lei av tungrodde systemer som ikke var brukervennlige. Med Tripletex har vi også blitt kvitt mye fysisk papir, som tok lang tid å organisere og få oversikt over, sier den suksessrike gründeren og foregangsmannen.

 

Lett, tidsbesparende og økt kontroll siden 2009

Strav har vært kunde helt siden 2009. Systemet har mange fordeler for ansatte, men også sjefen selv. -Brukervennligheten er uovertruffen. Betaling, fakturering og lønnskjøring går raskt for de økonomiansvarlige. Jeg får full tilgang til økonomiske nøkkeltall uansett hvor jeg er, avslutter han og bekrefter med det hvor smart Tripletex økonomisystem er.

Ja, jeg vil også prøve Tripletex

Markedets mest fornøyde kunder

Tripletex har over 20.000 kunder. Av de som leverer skybaserte økonomisystemer har vi de mest fornøyde kundene! Det er vi svært stolte av, men vi stopper ikke der. Vi jobber daglig for å forbedre og utvikle vårt system slik at våre kunders arbeidsdag blir enda mer oversiktlig og effektiv.