I dag, 13 januar, er den uoffisielle “gjør drømmer om til virkelighet”-dagen. Denne dagen er til for å hedrer alle de som har tatt motet til seg, fulgt sine drømmer og gjort drømmen om til virkelighet. 

drømmerDet finnes mange eksempler på folk som har gjort nettopp det. Bob Dylan for eksempel. Han komponerte musikk og tekster basert på egne drømmer. Og James Cameron, skaperen bak storfilmen Avatar – en livlig og fargerik drøm satt ut i virkelighet. Men også gründerne av Tripletex fulgte sin magefølelse (og drøm) og laget et prosjektsystem i 2002 som i dag er et komplett økonomisystem.

Uansett om drømmene dine er store eller små, i dag er dagen for å gjøre de om til virkelighet! Mange drømmer er ikke fullt så fjerne som vi kanskje tror, de trenger bare litt ekstra planlegging, hardt arbeid og nok pågangsmot til å sette de ut i livet.

Her har du tre enkle steg som kan hjelpe deg med å gjør din drøm om til virkelighet:

Steg 1: Lag en plan

Første steg burde være å lage en plan. Drømmer du om å starte en egen bedrift, lag en plan. Ønsker du å bli best i det du driver med, lag en plan. Tanken på å lage en plan kan kanskje virke skremmende, men det finnes mange gode, gratis hjelpemidler og modeller tilgjengelig for å hjelpe deg på veien.

Steg 2: Bestem deg og ha trua!

Skal drømmen bli virkelighet må du forplikte deg til det:

Beslutning + trua = forpliktelse

Bestem deg for at din drøm faktisk kan bli virkelighet, tro på det, og det kan skje!

Step 3: Iverksett drømmen

Finn ut hva du må gjøre for å virkeliggjøre drømmen din, og gjør det!

Det er viktig å ikke la tiden det tar å gjennomføre dine mål ta motet fra deg.
Har du en drøm, ta første steg mot virkeliggjøring i dag!

Tripletex`bidrag

Nå er det ikke sikkert at din drøm er å bli best i Tripletex-systemet, men vi har lyst å gi deg muligheten til å gjøre administrasjonen lettere så du har mer tid til å gjennomføre drømmene dine. For å feire “Drømmenes dag” kjører vi derfor på med GRATIS webinarer hele januar og februar! Klikk her for å lese mer om våre webinarer og for å gjøre drømmen om en enklere Tripletex-hverdag om til virkelighet!

God “gjør drømmer om til virkelighet”-dag!

Går du med en gründer i magen, les gjerne våre tips til gründere her.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Byggeselskapet flyttet regnskapet opp i skyen med Proplan: – Har spart oss for masse tid

– Vi skal ikke være kjempespesielle, men unike. Det er målet vårt. Det forteller Oddgeir Eikeskog, daglig leder i Stolt Bolig. Dersom du har gått forbi et nybygg som har…

Les mer

Supports tipsehjørne

Noen av de vanligste spørsmålene fra hver måned har vi nå samlet sammen, og de slippes som månedlige blogginnlegg med tips. Tips fra support, rett og slett - supports tipsehjørne!…

Les mer

Frigjør tid med komplett økonomisystem – 5 gode grunner til å bruke Tripletex

Ta presise beslutninger og bedre lønnsomheten i din bedrift! Med Tripletex får du et komplett økonomisystem med et funksjonsrikt prosjektverktøy innebygd. Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du…

Les mer