e-conomic er et av de mest populære økonomisystemene i Danmark med et veldig sterkt merkenavn. I Norge har e-conomic derimot hatt en mindre markedsandel, og det er besluttet at e-conomic skal legges ned i Norge 30. juni 2018.

e-conomic er i likhet med Tripletex eid av Visma, som har en målsetting om å levere markedets beste løsninger. Dette krever en fokusert innsats og en kontinuerlig utvikling av flere produkter og løsninger, blant annet Tripletex. Ved å rendyrke sine norske systemer vil derfor Visma kunne tilby stadig bedre langsiktige løsninger for det norske markedet. e-conomic vil fortsatt videreutvikles for det danske markedet.

Hvis du bruker e-conomic i dag, vil du finne igjen det meste av funksjonaliteten du er vant til i Tripletex. Om Tripletex ikke er det rette systemet for deg, har Visma også andre skybaserte alternativer som kanskje kan passe deg bedre.

Vi håper du tar Tripletex med i vurderingen og gir oss en sjanse til å gjøre deg til en fornøyd kunde.

Det skal bli lett for deg å bytte til Tripletex, for det vil snart dukke opp en konverteringsknapp inne i e-conomic-kontoen din.

Den nye knappen vil blant annet automatisk opprette en konto til deg i Tripletex, overføre en del data fra e-conomic-kontoen din til Tripletex og sørge for at du som e-conomic-kunde får bedre priser i Tripletex. Denne vil være klar ved årsskiftet, og du vil få tilsendt detaljert informasjon om dette så fort funksjonen er klar.

Du kan forøvrig lese mer om nedleggingen av e-conomic Norge på denne siden.

Tripletex ble av Regnskap Norge kåret til beste nettbaserte økonomisystem og kom på andreplass i rangeringen av lønnssystemer. Les mer her.

Tripletex har en sterk posisjon i Norge med over 18 000 kunder. Tripletex vil fortsette utviklingen av fremtidens økonomisystem i stor hastighet og med stadig større tyngde. Vi ansetter kontinuerlig flere dyktige ansatte, og øker innsats på blant annet produktutvikling og markedsføring.

Dersom du har noen spørsmål til Tripletex, kan du ta kontakt på tlf: 22 83 60 00 (tast 2) eller via e-post salg@tripletex.no.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Mindre papirarbeid – mer plass til pokaler

Strømlinjede løsninger Slik er det i hvert fall for Husøy og Foynland Idrettsforening. Ettersom de er avhengige av frivillighet er det å ha strømlinjede løsninger som faktisk fungerer, helt avgjørende.…

Les mer

Dette leverte vi i 2020

Faktura og regnskap Koronarapporten I april kastet vi oss rundt for å få på plass en egen Koronarapport. Rapporten la til rette for en enklere beregning av bedriftenes faste uunngåelige…

Les mer

Alt du trenger å vite om aksjonærregisteroppgaven

Hva er en aksjonærregisteroppgave? Aksjonærregisteroppgaven er en rapportering av alle hendelser og bevegelser knyttet til aksjer i et selskap, og skal leveres til Skatteetatens aksjonærregister innen 31. januar hvert år.…

Les mer