Enklere regnskap med tripletex på mobil. Mann ligger i hengekøye foran et vann og ser på mobilen.

Selvfølgelig har du fortjent å koble helt ut når du har fri – det syns vi også. Men kanskje du er en som slapper av litt ekstra når du kan holde øye med bedriften?

Med Tripletex på mobil har du kontoret med deg overalt, så lenge du har dekning. Dermed kan du dra på ferie med senkede skuldre, uten å være bekymret for at en faktura skal gå til forfall eller at du skal bli en flaskehals. 

Om det for eksempel tikker inn en faktura, kan du nemlig godkjenne den direkte fra mobilen og fortsette å nyte ferien din!

Enklere regnskap med faktura i app

Tripletex på mobil følger de samme tilgangene og brukerrettighetene du har i systemet. Appen gir deg enkelt oversikt over dine fakturaer og hva som er betalt eller ikke. Og du kan godkjenne fakturaer fra hvor enn du er, så lenge du har dekning, så klart.

Enklere regnskap med faktura på mobil. Kvinne sitter ute ved frokostbordet og leser på mobil. Blått hav og hvite bygninger bak.

Opprett faktura fra mobilen

Glemte du å sende en faktura før du dro fra kontoret? Fortvil ikke! Du kan opprette faktura på farten og få sendt den med det samme.

Ferie eller ei, når verktøyet er såpass tilgjengelig blir det enklere for deg å fakturere dine kunder, spesielt hvis du er mye på farten. Ikke la faktureringsjobben hope seg opp til noe gjør i slutten av hver måned.

Oversikt over prosjektene

For deg som er prosjektleder og har lyst til å følge litt med gjennom ferien, har du full oversikt over dine prosjekter og aktiviteter rett fra mobilen.

Alle prosjektdeltakere kan i tillegg bruke appen for å knytte timer, kostnader og bilder til prosjekter for dokumentasjon og enkel viderefakturering. Enklere blir det ikke.

Enklere regnskap med god oversikt i Tripletex appen. Mockup av app.

Feriesaldo og lønnsslipp

Appen gir deg oversikt over lønn og feriesaldo. Du varsles når lønnsslippen er tilgjengelig, og får full oversikt over lønn, trekk og utlegg. I tillegg har du arkiv over tidligere lønnsslipper.

Lurer du på om du skal ta et par dager ekstra feire? Med oversikt over din feriesaldo kan du vurdere å legge inn en omvei på vei hjem. Dersom du har dager til overs da altså. 

Med Tripletex på mobil får du enklere regnskap for din bedrift, og kan følge med uansett hvor du er. Senk skuldrene og nyt ferien med god samvittighet. God sommer!

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.