Vi elsker ferie, nye opplevelser og late dager. Men hva om idyllen blir brutt fordi du glemte noe før du dro på ferie? Med kontoret i lomma kan du slappe helt av – enklere regnskap gir deg den fleksibiliteten du fortjener.

Vi syns du har fortjent å koble helt ut når du har fri. Men kanskje du er en som slapper av litt ekstra når du kan følge bittelitt med?

Med Tripletex på mobil har du kontoret med deg overalt, så lenge du har dekning. Dermed kan du dra på ferie med god samvittighet, uten å være bekymret for at en faktura skal gå til forfall eller at du skal bli en flaskehals. 

Om det skulle tikke inn en faktura, kan du nemlig godkjenne den direkte fra mobilen og fortsette å nyte ferien!

Godkjenning av faktura i app

Tripletex på mobil følger tilgangene og de brukerrettighetene du har i systemet. I appen får du oversikt over dine fakturaer og hva som er betalt eller ikke, slik at du enkelt kan holde oversikt. Du kan godkjenne fakturaer fra hvor enn du er, så lenge du har tilgang på internett.

Enklere regnskap for din bedrift - selv fra båten

Det er enkelt å opprette faktura på en mobilvennlig måte. Noe som gjør det enda enklere for deg å fakturere dine kunder, uten å la faktureringsjobben hope seg opp til noe du gjør i slutten av hver måned. Men dette kan du jo teste ut etter ferien. Eller så fikser du den ene fakturaen på null komma niks, om det var noe du glemte før du dro fra kontoret.

Oversikt over prosjektene

Om du er prosjektleder og har lyst til å følge litt med gjennom ferien, har du full oversikt over dine prosjekter og aktiviteter rett fra mobilen.

Alle prosjektdeltakere kan i tillegg bruke appen for å knytte timer, kostnader og bilder til prosjekter for dokumentasjon og enkel viderefakturering. Enklere blir det ikke.

Enklere regnskap – Tripletex på mobil

Feriesaldo og lønnsslipp

I appen har du også oversikt over lønn og feriesaldo. Du varsles når lønnsslippen er tilgjengelig, og får full oversikt over lønn, trekk og utlegg. I tillegg har du arkiv over tidligere lønnsslipper.

Lurer du på om du skal ta et par dager ekstra feire? Med oversikt over din feriesaldo kan du vurdere å legge inn en omvei på vei hjem. Dersom du har dager til overs da altså. 

Med Tripletex på mobil får du enklere regnskap for din bedrift, og kan følge med uansett hvor du er. Senk skuldrene og nyt ferien med god samvittighet. God sommer!

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Cyber security: Databeskyttelsesdagen

Databeskyttelsesdagen fokuserer på å øke kunnskap for enkeltpersoner, bedrifter og forbrukere i viktigheten av å beskytte data og privat informasjon i det digitale. Målet er å inspirere folk til handling,…

Les mer

Slik fikk de bedriftslån utenom banken

I Tripletex kan du søke om bedriftslån via FundingPartner, en låneformidler som kobler bedrifter som trenger lån med investorer. De kan tilby høyere belåning enn tradisjonelle banker, og mer fleksible…

Les mer

Kredittsjekk – ta trygge beslutninger og unngå overraskelser

Det vil gi deg et trygt beslutningsgrunnlag for å si ja til flere avtaler, i tillegg til å spare deg for situasjoner hvor du ikke får betalt. Kredittvurdering kan dermed…

Les mer