Tripletex sin mobilapp utvikles stadig, og det er ikke alltid like lett å henge med i svingene av ny funksjonalitet og forbedringer. Derfor har vi samlet noen tips og triks for deg her.

Tripletex-mobilappen utvikles stadig, og det er ikke alltid like lett å henge med i svingene av ny funksjonalitet og forbedringer. Derfor har vi samlet noen tips og triks for deg her. Noen vet du kanskje om fra før av, andre er helt nye for deg. Uansett: velkommen til en litt enklere hverdag med mobilappen til Tripletex.

1. Få tilgang til hele Tripletex

Det er kort vei fra app-versjon til webløsning og mer funksjonalitet via appen. Ved å trykke på Tripletex-ikonene i venstre hjørnet kan du enkelt trykke deg videre til Tripletex som webløsning på mobil ved å trykke på “Gå til webløsning”. Du sendes da videre og logges automatisk inn på på nettsiden.

2. Slett reise eller utlegg i oversikten

Har du ført inn og lagt til en reise eller et utlegg i appen du ikke lenger vil ha? Det kan du enkelt fjerne! Alt du trenger å gjøre er å holde fingeren på reisen eller utlegget du ønsker å slette, og en søppelkasse vil dukke opp. Trykk på søppelkassen, og problemet er borte.

3. Kopier og snu retning på kjøregodtgjørelse 

La oss starte med noe vi vet at ikke alle våre brukere er klar over: muligheten til å kopiere og snu retning i kjøregodtgjørelse. Funksjonen gjør det enkelt å legge til retur. Sjekk ut denne videoen.

Altså: hold den opprettede kjøregodtgjørelsen inne og swipe mot venstre. Trykk på kopier-ikonet, åpne kopien og snu kjøreretningen ved hjelp av pilene til høyre for feltene. Så enkelt!

LES OGSÅ: 7 basic tips for en bittelitt enklere hverdag i Tripletex

4. Før timer i helgen

Visste du at det alltid har vært mulig å føre timer for helgen i appen? Som en default ser du vanligvis kun mandag til fredag i timelisten, men du kan enkelt endre dette ved å skru av “arbeidsuke” under innstillinger på profilsiden i appen. 

Denne er altså en funksjon mange har savnet, til tross for at den har vært tilgjengelig hele tiden. 

5. Legg til flere kontoer

Visste du at du kan legge til flere kontoer i Tripletex-appen med ulike epost-adresser? Har du for eksempel tilgang til to forskjellige selskap i Tripletex og disse selskapene har ulik innlogging, kan du enkelt legge til begge disse i appen. Du trenger bare å trykke på Tripletex-ikonene i venstre hjørnet, deretter på navn/konto og legg til/fjern som dukker opp nederst i oversikten. Veldig enkelt!

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Dette leverte vi i 2020

Faktura og regnskap Koronarapporten I april kastet vi oss rundt for å få på plass en egen Koronarapport. Rapporten la til rette for en enklere beregning av bedriftenes faste uunngåelige…

Les mer

Alt du trenger å vite om aksjonærregisteroppgaven

Hva er en aksjonærregisteroppgave? Aksjonærregisteroppgaven er en rapportering av alle hendelser og bevegelser knyttet til aksjer i et selskap, og skal leveres til Skatteetatens aksjonærregister innen 31. januar hvert år.…

Les mer

Rehabiliterte sin egen bedrift

Tilbake i 2014 var det ingen salonger i Norge som utelukkende fokuserte på behandling av øyenbryn – en brynsalong. Det var helt til Brow Rehab kom på banen.  Brow Rehab…

Les mer