Geir Bjerkestrand i Tripletex

Alt i ett system

Må du bytte lønnssystem? Da bør du finne løsninger som forenkler arbeidshverdagen for deg og kundene dine.

Samler du funksjonalitet som regnskap, lønn og årsoppgjør under samme tak, lettes arbeidsmengden betraktelig og du unngår å veksle mellom mange forskjellige systemer.

I Tripletex får du alt i ett brukergrensesnitt, bak én innlogging og med én support å forholde deg til. Systemet tilrettelegger for samarbeid med dine kunder, ved at begge parter logger inn og har den samme oversikten.

Sett lønnskjøringen på autopilot

Velger du et system som effektiviserer prosessene dine, frigjør du også tid. Tid som kan brukes til økonomisk rådgivning, verdiskapning eller enda flere kunder.

Med lønnssystemet til Tripletex er reiseregninger, utlegg og timeføring integrert – informasjonen går automatisk inn i lønnskjøringen og regnskapet er alltid oppdatert. Den brukervennlige appen legger til rette for at ansatte kan føre timer, reiser og utlegg på farten, slik at det det blir mindre administrasjon på lønnsansvarlig.

Systemet kan automatisk kontere, knytte timer mot prosjekt og regne ut godtgjørelser basert på statens satser.

Utbetaling av lønn og arbeidsgiveravgift gjøres selvfølgelig direkte fra Tripletex. Automatikken i systemet reduserer risikoen ved manuell punching og sparer deg for dobbeltarbeid. Og er det en saldo i annsattrekonroen, får du en påminnelse før lønnskjøring, så unngår du at det ligger noe i balansen som blir glemt.

Årsoppgjør i samme system som lønn og regnskap

Nå som skattemeldingen for næringsdrivende blir endret, må snart de fleste norske selskaper sende skattemeldingen fra et regnskaps- eller årsoppgjørsprogram.

Tett på utviklingen: Geir Bjerkestrand er statsautorisert regnskapsfører og kursholder i Tripletex.

Ved å flytte årsoppgjøret inn i samme system som regnskapet, automatiserer Tripletex arbeidet med skattemelding, næringsopplysninger og årsregnskap. Dette gir deg en unik kontroll og oversikt.

– Det var en selvfølge at Tripletex skulle utvikle et årsoppgjørsprogram tilpasset den nye måten å jobbe med årsoppgjør på.

Geir Bjerkestrand

Som statsautorisert regnskapsfører og kursholder i Tripletex har Bjerkestrand vært tett på utviklingsprosessen.

Oppdateres umiddelbart

En løsning som lar deg levere skattemeldingen direkte fra regnskapsprogrammet letter arbeidsmengden betraktelig.

Årsoppgjør i Tripletex vises på en laptop
Årsoppgjør i Tripletex er tilpasset den nye måten å jobbe med årsoppgjør.

Tidligere måtte du flytte data fra regnskapsprogrammet over til årsoppgjørsprogrammet – og tilbake igjen. Dette gjorde det tungvint å rette feil og føre typiske sluttposteringer. Med Tripletex kan du nå gjøre alt direkte fra årsoppgjørsmodulen.

– Du får enda bedre kontroll på den økonomiske situasjonen til bedriften, og er bedre rustet til å unngå overraskelser når arbeidet med årsavslutningen starter.

Geir Bjerkestrand

– Fordelen med denne løsningen er at når du gjør endringer i regnskapet, oppdateres det i årsoppgjøret med det samme. Hvis du gjør endringer på et allerede bokført bilag, så vil årsoppgjøret umiddelbart være oppdatert med denne endringen. I tillegg kan du gjøre slike endringer direkte fra årsoppgjørsmodulen, slik at du slipper å klikke deg frem og tilbake mellom menyvalgene, sier Geir Bjerkestrand.

Et bedre samarbeid med kunden

Bård Holm-Jørgensen, daglig leder i regnskapsbyrået One Accounting, mener Tripletex skiller seg fra andre regnskapsprogram, ved at det fungerer godt for både regnskapsføreren og kunden.

Bård Holm-Jørgensen i One Accounting bruker Tripletex til alle kundene sine.
Bård Holm-Jørgensen i One Accounting bruker Tripletex til alle kundene sine.

– Du har noen programmer som sikter seg inn mot personlig næringsdrivende og er fine for dem som vil gjøre alt selv, men som ikke fungerer optimalt for regnskapsførere. Da blir det utfordrende for kunden det øyeblikket han eller hun trenger hjelp med regnskapet.

– På den andre siden har du regnskapsprogram som er laget med tanke på kun regnskapsførere, men som er vanskelige for kundene våre å bruke.

Tripletex er effektivt for oss å jobbe i, samtidig som det er intuitivt for kundene. De får innsyn i eget regnskap og god oversikt over egen økonomi. Det legger til rette for et sømløst samarbeid mellom oss.

Bård Holm-Jørgensen

Enkel flytteprosess

Flytteprosessen blir mindre vanskelig når du velger å samle alle dine funksjoner. Ikke minst med tanke på at du kun trenger å forholde deg til en support, og opplæring i ett nytt system.

– Når du bytter lønnssystem kan du eksportere all nødvendig informasjon fra ett sted og i én fil, og importere den samme filen direkte i Tripletex – uten å gjøre endringer, forklarer Geir.

Les også: Regnskapsbyrået har byttet lønnssystem for snart halvparten av sine kunder, les deres erfaringer her.

Etter import lagres all informasjon i systemet. Bare å huske å kontrollere at alt laster inn korrekt.

– Og så er det jo bare å la seg begeistre av all automatikken og brukervennligheten i Tripletex, som gagner både deg og dine kunder, smiler Geir.

Skrevet av Linda Åsvold

Digital innholdsprodusent i Tripletex

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.