Fredag morgen, 20. januar, møter en frisk og klar gjeng med programmerere opp til det som skal bli historiens aller første Tripletex Hackathon!
Forventningene for dagen er store, og det har kommet inn et 20-talls forslag til hva som kunne hackes. Det var et vidt spenn, alt fra enkle POC-er til ferdige app-er. Mange spennende duppeditter ble kjøpt inn for å kunne gjennomføre flere av forslagene, og kreativiteten fikk blomstre fritt dagen lang. Snop og noe godt i glasset (Les: brus) var også kjøpt inn for å heve stemningen til øverste nivå.

Hovedmålet for en dag som denne er å ha en kreativ og morsom arbeidsdag helt utenom det vanlige

Her er noen av prosjektene:

  • AppleWatch integrasjon: Push notifications fra Tripletex til Apple Watch.
  • Tripletex Android Time App: Timeføring i Tripletex via Android App.
  • CRM-lampe: Når man trykker «seier» eller «tap» på et prospekt i CRM, skal lampa kunne gi en fysisk reaksjon i lokalet (lys, lyd eller lignende). Den enkelte kunde må selv kunne styre hvilken reaksjon de vil ha.
  • Forretningsanalyse og BI i Tripletex: Kartlegge muligheter for å gi våre kunder flere verktøy for forretningsanalyse i Tripletex
  • Integrere Tripletex i ulike chat-verktøy: Timeføring via Slack og Facebook Messenger. I tillegg vil man kunne opprette kunder, varsle om nye bilag i bilagsmottaket også videre.
  • Fakturering via API 2.0: Ekstern faktureringstjeneste via API 2.0.
  • Mamma-knappen (Flick/Smart Button): Knappen er festet på kjøkkenet og varsler om at lunsjen er servert eller at kjøkkenet må ryddes.

Hackathon mammaknapp

Veien videre

Å ha en slik dag har gitt oss gode ideer for veien videre i Tripletex, og ikke minst økt både motivasjonen og inspirasjonen hos de ansatte.
Enkelte av prosjektene kan ferdigstilles ganske snart, mens andre gjenstår det mye arbeid med. Prosessen har gitt oss innblikk i hvilke gode og store muligheter vi har for å lage gode løsninger via app-er og klokker. Både i Android og iOS er det mulig å få til veldig mye bra på en dag. Det gir inspirasjon til arbeid på disse plattformene!

Det er også gode muligheter for å ta tak i dataene vi har i Tripletex i dag og lage gode verdiforslag for kundene våre framover. Vi har i dag et moderne API. Der kan man hente ut data til rapporter og andre interessante framstillinger for å hjelpe våre kunder med å ta riktige beslutninger for sitt firma. Dette er ting vi skal jobbe mer med framover.

Mamma passer på

Etter et velykket Hackathon er det lett å konkludere med at dette må vi gjøre mer av. Det blir spennende å følge med i tiden fremover på hva vi prioriterer og hvilke aktører som vi integrerer med i fremtiden.

Men Mamma-knappen, derimot, hun er i full sving! Ei skikkelig masakråke..

Hackathon mammaknappen

Hva er Tripletex Hackathon

Hackathon er en dag der alle utviklerne og andre støttefunksjoner har det morsomt på jobb. Det er regel nummer 1.

Vi gjør noe teknisk, enten programmere noe eller undersøker et konsept. Kravet, sett bort ifra å ha det gøy, er at du kan vise hva du har gjort på en demo for alle på kontoret. Det er grunnkonseptet med Tripletex Hackathon.

Tripletex Hackathon 2nd edition kommer til høsten.
Det er bare å glede seg – det gjør vi!

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.