For oss i Tripletex har istirsdag blitt nok et symbol på den tette, trygge og fine kulturen og samholdet. Det hele startet som et tiltak for å føre oss enda nærmere hverandre. Tidligere satt nemlig Tripletex fordelt over to etasjer, og istirsdag ble innført som et tiltak for å føre disse to etasjene sammen.

I dag sitter vi vanligvis sammen på en og samme etasje. Nå er det heller koronaen som har satt kjepper i hjulene for vårt samhold. Men vi nekter å la pandemien sette en stopper for den bærende kulturen i Tripletex. Vi gjør dermed alt vi kan for å videreføre istirsdag. Selv på hjemmekontor!

— Kulturen i Tripletex har alltid vært veldig sterk, og det er viktig for oss. Nå som vi er i en ekstraordinær situasjon med pandemi, hjemmekontor og massevis av nye kolleger, er det kanskje viktigere enn noen gang å gjøre det lille ekstra for at alle skal føle seg inkludert og verdsatt, sier Heidi.

Hevet innsatsen

Heidi har vært i Tripletex i over 9 år, og fikk nylig atter nyte istirsdag. Vi har nemlig hevet innsatsen og tatt konseptet med istirsdag et hakk videre, og koblet på Sandwich Brothers. Sandwich Brothers lager is fra bunnen av og “sandwicher” våre nye landsmenn inn i arbeidslivet ved å tilby arbeid og erfaring i fabrikk og i samhandling med kunder. Et utrolig kult konsept som kommer alle til gode – de får erfaring, og vi får holde liv i vår istirsdag-tradisjon.  

Les alt om Sandwich Brothers her: https://sandwichbrothers.no/ 

— Startups som dette er det viktig å støtte oppunder. Sandwich Brothers tar et viktig samfunnsansvar som er til glede og fordel for alle. Og som en stor bonus bidrar det også til den sosiale kulturen i Tripletex. Det er rett og slett en ekstra god boost for alle i en litt annerledes hverdag, sier daglig leder i Tripletex Hege Oustad.

Men det holder jo ikke å teame up med Sandwich Brothers når vi likevel ikke er på kontoret. For å sørge for at det atter blir istirsdag i Tripletex, leverer Sandwich Brothers nå is på døren til et knippe utvalgte Tripletex’ere en tirsdag i måneden. Og det har de tenkt til å fortsette med hvert fall frem til vi igjen er tilbake på kontoret. Deretter vil de fortsette å levere til kontoret, hvor vi forresten har fått vår helt egen isdisk.

Win-win situasjon

En av de som så langt har vært så heldig å få is levert på døren er Quan. Han har kun jobbet i Tripletex noen få måneder og har ikke fått oppleve istirsdag på tradisjonelt vis. Likevel stiller han seg veldig positiv til at Tripletex gjør det lille ekstra for sine ansatte, men også for en entreprenørbedrift som Sandwich Brothers. Spesielt i disse dager.

— Det er jo en win-win situasjon – vi får is, og de får drive med det gode formålet og arbeidet sitt.

Linda er helt enig med Quan, og forteller at tiltaket gjør at hun gleder seg enda mer til å komme tilbake til kontoret. Hun fikk også levert is på døren i forrige runde, og benyttet anledningen til å nyte noen forfriskelser i solveggen. For Linda ble dette en påminnelse om at det er viktig å ta avbrekk i arbeidsdagen og møtes over andre ting enn kun arbeidsoppgaver.

— Det er lett å tenke at det “bare er is”, men det skal ikke så mye mer til for å føle på fellesskaps-følelsen, sier Linda.

Er det ikke fantastISk?

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Nyhet! Tilpass fakturaene dine med fakturamaler

Vi har lansert skreddersydde fakturamaler, og gir deg nå muligheten til å tilpasse utseendet på fakturaene du sender ut. Det vil si at du nå får flere valgmuligheter til å…

Les mer

Egen side for finansielle tjenester og bedriftslån lanseres i Tripletex

Nå samler vi alle finansielle tjenester på én side. Samtidig gjør vi det mulig å søke bedriftslån direkte i Tripletex.  Vi vet at vekst krever ressurser, og som oftest handler…

Les mer

Nyhet! Tripletex lanserer Lager og logistikk

Vi lanserer ny modul for deg som ønsker å ha stålkontroll på lageret. Kombinér Lager og logistikk med resten av ditt økonomisystem – og du får en mer effektiv og oversiktlig…

Les mer