<span style="color: #eeeeee;" class="ugb-highlight">Helge Larsen</span>
Helge Larsen

Helge Larsen har vært daglig leder og installatør hos Oslo Vest Elektro AS siden bedriften startet opp i 2013. Nå er de 10 ansatte, og skal styrke bedriften med en læregutt i august. Siden oppstarten har de brukt Tripletex, og for noen måneder siden byttet de ut pdf-faktura med eFaktura. Grunnen; de ønsket å få pengene raskere inn.

«I vår bransje handler det om å få pengene inn fort nok. Mange skal ha håndverkerne på døra raskt, og gjerne samme dagen som de ringer, men å betale, det har de ingen hast med. De venter først på purring eller ber om utsettelse,» sier Helge.

Helge ville teste eFaktura

Normalt sender Oslo Vest Elektro AS ut et sted mellom 50 – 100 fakturaer i måneden – noen ganger enda flere. I alt har de en omsetning på én million i måneden. Da Helge leste om eFaktura på nettsidene til Tripletex, ville han teste ut om tjenesten kunne få inn pengene raskere enn pdf-faktura. 

«For oss er det viktig å ikke ha for mye utestående. Jeg ville teste om eFaktura kunne få pengene inn raskere – og det har definitivt hjulpet. Nå betaler folk raskere, vi har færre purringer, og vi har fått bedre likviditet. Folk er fremdeles treige, men vi har fått en tjeneste som hjelper oss mer med å få pengene inn. Det er vi veldig fornøyde med.»

Prøv Tripletex gratis nå – helt uten forpliktelser!

Enkelt å komme i gang med eFaktura

Helge syns det var veldig lett å komme i gang med eFaktura i Tripletex.

«Det var veldig lett å komme i gang. Alt økonomiansvarlig trengte å gjøre var å trykke på eFaktura-knappen i Tripletex – så var alt klart til bruk. Det er et par kunder som ikke helt forstår hvor dokumentasjonen ligger. Da forteller vi bare at den ligger i nettbanken, så er det løst.»

Anbefaler eFaktura til andre håndverkere

Helge syns eFaktura fungerer veldig godt til håndverkerbransjen.

«Alt i alt er både økonomiansvarlig og jeg veldig fornøyde. Vi har anbefalt eFaktura og Tripletex til flere nystartede bedrifter. Det kommer vi til å fortsette med, for det fungerer veldig godt for oss,» avslutter Helge.


Gratis webinar om eFaktura

Har ikke din bedrift tatt i bruk eFaktura enda, men er nysgjerrig og trenger kanskje litt mer informasjon om hva det innebærer? Dagfinn fra Nets og Heidi fra Tripletex holder webinaret sammen, og viser deg hvor enkelt det er å komme i gang. Og det blir selvfølgelig tid til å stille alle de spørsmål du måtte ha!

Meld deg på gratis webinar om eFaktura her.

Les også: Fra skolebenken til egen bedrift

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Starte egen bedrift? Tips, triks og gode råd

Hvordan starte egen bedrift? Har du allerede en god forretningsidé, men vet ikke helt hvor du skal starte? Her får du noen tips som hjelper deg i gang med din…

Les mer

Hjemmekontor – hvilke regler gjelder?

To år med hjemmekontor viste at fysiske møter enkelt kan erstattes med Teams, Google Meet eller Zoom, alt tyder på at effektiviteten snarere har gått opp enn ned, de introverte…

Les mer

Alltid eFaktura: En enklere løsning for både deg og kundene dine

Å sende ut faktura elektronisk til både bedrifter (EHF) og sluttkunder (eFaktura) kan bidra til en mer automatisert hverdag. Mindre manuell håndtering, færre feil og færre forsinkede betalinger er bare…

Les mer