Etter åpningen av Fint har det gått slag i slag. Vi har hatt så mye besøk, og folk er veldig positive. Dagene, ukene og månedene har bare flydd avgårde, med travle dager i butikken. Alt papirarbeidet har rett og slett måtte vente til kvelder og helger, så det har blitt noen timer bak pc-skjermen utenom åpningstid. Heldigvis synes jeg det er gøy, men jeg merket fort at det hopet seg opp og ble vanskelig å holde seg à jour.

Les også: Hanne sitt første blogginnlegg om å leve ut gründerdrømmen 

Søkte hjelp

Vi var ikke helt forberedt på at Fint skulle bli tatt imot så godt som det ble. Vi har faktisk hatt det såpass travelt at vi fort innså at vi trengte litt ekstra hjelp, spesielt med alt som hadde med regnskapet å gjøre.

Før oppstart hadde jeg jo store ambisjoner om å gjøre det aller meste av regnskapet selv, men innimellom er det bedre å innse at noen kamper ikke er verdt å kjempe. Så vi søkte hjelp før det ble for sent, og ca en måned etter åpning inngikk vi et samarbeid med K-Team. De er sertifisert i Tripletex, og fører bilag, remitterer og kjører lønn for oss. Også har de ryddet opp i det som hadde hopet seg opp, heldigvis. Akkurat i denne situasjonen var vi ekstra glade for at vi hadde valgt Tripletex, for da var det bare å gi tilgang til regnskapsfører. Vipps, så var samarbeidet i gang!

Butikken Fint, av Hanne Christine Hønningstad

Jeg gjør fortsatt enkelte, litt mindre ting i Tripletex selv, og det er veldig enkelt å samarbeide med regnskapsføreren vår, da begge er pålogget og ser den samme informasjonen.

Handler mye fra Danmark – ukomplisert med Tripletex

Vi handler mange av varene våre fra Danmark. De er et lite steg foran Norge på motefronten, og det er masse spennende inspirasjon å hente fra nabolandet. Heldigvis løses dette veldig enkelt i Tripletex, både når det gjelder valuta og betaling til utlandet. Systemet regner nemlig om den danske valutaen til norske kroner for oss, også går betalingen automatisk via AutoPay. Så vi handler og får bilag rett inn i Tripletex som gjør om valutaen for oss, og regnskapsfører kan godkjenne helt til slutt. Veldig enkelt og greit!

Det neste steget

Før sommeren og i forrige blogginnlegg sa jeg at jeg skulle bruke de neste ukene på å komme ordentlig godt i gang med nettbutikken, og få satt opp koblingen mellom Tripletex og MyStore. Det viste seg å bli en ufrivillig løgn. Koblingen mellom systemene er satt i gang, men nettbutikken har rett og slett blitt lagt litt på is de siste månedene, da vi har hatt så mye annet å drive med. Men nå skjer det! Bilder og beskrivelser er alt som mangler, så skal alt være på plass, og vi håper å være ordentlig på plass i løpet av de neste ukene.

Så. Neste gang jeg skriver vil jeg fortelle dere mer om hvordan jeg opplever å sette meg inn i koblingen mellom Tripletex – MyStore. Jeg lover!

 Les også: Dette må du tenke på når du skal starte nettbutikk


Om Hanne Christine Hønningstad Jeg er utdannet økonom og eiendomsmegler. Jeg har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 1997, med boligmegling, næringsmegling, prosjektmegling og oppgjør. I 2005 etablerte jeg selskapet Megleroppgjøret AS sammen med en tidligere kollega. Vi vokste fra to til ti personer, utvidet til to avdelinger og hadde kunder fra hele Norge. I 2015 bestemte jeg meg for å gå ut av selskapet. De siste tre årene har jeg jobbet som controller/regnskapsmedarbeider.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.