JLM Bygg har benyttet seg av Fundingpartner

I Tripletex kan du søke om bedriftslån via FundingPartner, en låneformidler som kobler bedrifter som trenger lån med investorer. De kan tilby høyere belåning enn tradisjonelle banker, og mer fleksible vilkår.

Åpner for nye muligheter

Tømrerbedriften JLM Bygg jobber blant annet med rehabilitering, nybygg og påbygg. Da de tidligere i år ønsket å investere i et nytt eiendomsprosjekt, søkte de om lån i banken. Men banken krevde ferdigattest for å kunne innfri et lån, og JLM Bygg måtte se seg om etter andre finansieringsmuligheter.

Gjennom siden for finansielle tjenester i Tripletex oppdaget de at det var mulig å søke bedriftslån. Daglig leder, John Luis Mjøs, forteller: – Selve søknadsprosessen var enkel. Vi hadde god dialog med FundingPartner underveis og fikk den informasjonen vi trengte. Kort tid etter vi hadde overlevert nødvendig dokumentasjon og erklæringer ble lånet innfridd.

 – Uten FundingPartner hadde vi ikke hatt mulighet til å kjøpe eiendomsprosjektet. Det var prosjekt eller ikke prosjekt for vår del, sier han. 

Les også: Gasellebedrift Kajsas AS doblet omsetningen på tre år

FundingPartner utformer alt av informasjon som skal til for å henvende seg til investorer, og publiserer lånet for sine mer enn 11 000 investorer. Typisk tar det under én dag å fulltegne et lån, og i etterkant vil de stå for all oppfølging av investorer og håndtere alt det praktiske.

Bidrar til økt vekst

For JLM Bygg har bedriftslånet åpnet opp for nye muligheter. John Luis forklarer hvordan et slikt lån bidrar til verdiskapning. – Her hadde vi en god investeringsmulighet og det gjør at, om alt går etter planen, så vil vi være på et helt annet nivå neste år. Nå blir det enklere for oss å gjøre videre investeringer i nye prosjekter, smiler han.

– Vil du anbefale FundingPartner til andre i samme situasjon?
– Ja, for oss ble dette en kickstart på et prosjekt som gir oss videre vekst. Noe vi ikke kunne realisert hadde det ikke vært for denne finansieringsmuligheten. 

JLM Bygg har vokst takket være bedriftslånet. Fra å ha oppdrag kun i privatmarkedet, bygger de nå opp kapital og planlegger å bevege seg inn i næringsmarkedet. – Vi har tilegnet oss riktig kompetanse og planlegger å ansette ytterligere. Nå skal vi investere i større prosjekter som gir oss enda bedre avkastning, avslutter John Luis.

Gjennom FundingPartner kan bedrifter kan søke om lån fra 1.000.000 til 75.000.000. De som har bedriftslån får utbetalt hele lånebeløpet ved oppstart og betaler ned iht. en nedbetalingsplan. 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.