Vekstra Regnskap Gudbrandsdal

– Vi har fått en helt ny hverdag. Før hadde vi en haug med permer og måtte levere alle bilag manuelt – og vi har mange bilag, så det var mye jobb. Nå er alt papirfritt, vi sparer masse tid og vi har fått mye mer innsikt i økonomien.

Det forteller Knut Børre Skar, daglig leder i Frya bil. Bilverkstedet hjelper sine kunder med alt fra EU kontroll til service og vedlikehold av alle slags biler opp til 3,5 tonn.

I dag har han tatt turen til regnskapsføreren sin, Ellen Sofie Ødegården i Vekstra Regnskap Gudbrandsdal. Det er kun en 15-minutters kjøretur, langs E6 i Ringebu kommune, mellom dem.

Etter å ha samarbeidet med regnskapsbyrået i to år, sier Knut Børre at han ikke får fullrost dem nok.

– Kombinasjonen Vekstra Regnskap Gudbrandsdal og regnskapsprogrammet Tripletex er gull verdt og har gitt oss bedre innsikt i økonomien. Ellen Sofie er god på å følge opp og svarer alltid når vi lurer på noe.

Problemfritt regnskap

– Med Tripletex er det lett for kunden å lykkes. Jeg prøver å få flere kunder over, for jeg syns det er en mye bedre måte å jobbe på.

Ellen Sofie Ødegården, Vekstra Regnskap Gudbrandsdal

Knut Børre nikker bekreftende og beskriver jobben med regnskapet som problemfri sammenlignet med tidligere.

– Vi kan følge med selv, uten å gå via regnskapsfører. Systemet er oversiktlig og ryddig, jeg syns det er enkelt å finne frem. Og det er mye mindre manuelt arbeid enn før. Ordre, fakturering, timeføring og kasseapparatet – alt jobber opp mot regnskapet, sier han og fortsetter.

– Alt er så lettvint og oversiktlig, det fungerer helt perfekt!

Bort med tidstyvene

Frya Bil bruker Tripletex og Vekstra Regnskap Gudbrandsdal.
Frya Bil. Fra venstre: Egil Skriubakken, Roman Derevenskyi, Even Skar, Brede Haugen og daglig leder Knut Børre Skar.

En av de store tidsbesparelsene kommer av at Frya Bil har fått en integrasjon mellom kassesystemet og Tripletex.

– Tidligere måtte vi sitte å føre alt manuelt inn i regnskapsprogrammet, men nå går det av seg selv. Når vi slår inn i kassa, så bokføres det automatisk i Tripletex.

Knut Børre Skar, Frya Bil

Ellen Sofie legger til at det er også sparer mye tid for regnskapsførerne, siden manuelt arbeid ofte fører til feil og differanse på kasse. Men det unngår de nå.

– Før vi begynte med Tripletex hadde vi også manuelle timelister. Men nå fører de ansatte timene sine med appen. Så da kommer det rett inn i regnskapsprogrammet og jeg godkjenner hver uke. Det er mye mer oversiktlig, forklarer Knut Børre.

Velfungerende samarbeid

Tripletex tilrettelegger for samarbeid mellom regnskapsfører og kunde.

– Det at vi sitter i det samme systemet og har den samme oversikten, gjør det veldig lett å samarbeide. Da er det enkelt for meg å gå inn i Tripletex og fikse og svare på det han lurer på, sier Ellen Sofie.

Hun forklarer at det er stor variasjon i forhold til hva de hjelper sine kunder med.

– Vi har hele spekteret, fra kunder som ønsker å gjøre mye selv til de som vil gjøre minst mulig. Og det er det som er fordelen med Tripletex, det er så lett å justere i forhold til kunden. Både for dem og for oss som er regnskapsførere.

– Et system som er lett for kunden, kan være håpløst for regnskapsføreren, fordi vi bruker systemet forskjellig. Men med Tripletex er det lettvint for begge parter.

Ellen Sofie Ødegården, Vekstra Regnskap Gudbrandsdal

Skrevet av Linda Åsvold

Digital innholdsprodusent i Tripletex

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.