I VIEW Ledger satser de på kundetilpassede økonomiløsninger. Fornøyde kunder og ansatte tyder på at oppskriften fungerer.

– Bakgrunnen for at vi har lykkes med det vi gjør, er at vi er en komplett leverandør for kundene våre. Det forteller Vegard Nerhus, regiondirektør i VIEW Ledger. De bistår alt fra småbedrifter til store selskaper med skybaserte systemløsninger og rådgivning innen regnskap, økonomi og IT. For å være dekke kundenes behov leverer de blant annet økonomisystemet Tripletex.

– Fordelen med å bruke Tripletex er at det er et moderne system som dekker behovene til kundene våre, sier han. Samtidig åpner løsningen for andre måter å jobbe på. – Skybaserte løsninger gir helt andre muligheter for samarbeid med kundene, forteller Nerhus.

Regiondirektøren forteller at de er opptatt av en fornuftig arbeidsdeling, slik at de kundene som ønsker det kan gjøre enkelte regnskapsoppgaver selv, som for eksempel bokføring og fakturering. – Det gjør at vi kan bruke tiden på andre ting, og være mer en rådgivende part for kundene, fortsetter han.

VIEW Ledger får flere kunder med Tripletex
Regionsdirektør i View Ledger, Vegard Nerhus

Fornøyde konsulenter

VIEW Ledger kan skilte med et stort konsulentmiljø. De fleste konsulentene har tilhold i Oslo, men de er representert rundt om i hele Norge. Likevel har de noen felles preferanser, sier Sandy Lopes, leder for VIEW Service Center.

– Konsulentene våre liker å jobbe i Tripletex fordi vi sparer veldig mye tid på å ta i bruk automatikken som ligger i systemet. I tillegg er det enkelt og brukervennlig, samtidig som det dekker alle behovene vi har.

Sandy Lopes, leder for VIEW Service Center

Mer tilpasset på mindre tid

Med mer selvstendige kunder, og en løsning som blir stadig smartere og mer effektiv blir behovet for manuelt arbeid fra regnskapsføreren mindre. Nå handler arbeidet i stadig større grad om å avdekke kundenes ulike behov, og sette opp en tilpasset løsning som passer deres bedrift.

– Det er fort gjort å få inn en ny kunde, å sette opp integrasjoner og så videre. Siden Tripletex har et åpent API, kan vi i prinsippet integrere mot hva som helst. Det gir mulighet til å integrere mot de systemene som kundene har behov for å være integrert mot. Dette gir jo en komplett løsning til kundene, forklarer Nerhus.

Prøv Tripletex gratis nå – helt uten forpliktelser!

I VIEW Ledger integrerer de blant annet mot årsavslutningsprogrammer. I tillegg finnes det tilgjengelige integrasjoner mot alt fra nettbutikker og kassaløsninger, til tannlege- og verkstedsystemer.

– Det gjør Tripletex til et godt system for oss å levere tjenester på. Det hjelper oss å få kunder, avslutter Nerhus.

Se hele historien til VIEW Ledger

Les også: Må du ha regnskapsfører?

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Starte egen bedrift? Tips, triks og gode råd

Hvordan starte egen bedrift? Har du allerede en god forretningsidé, men vet ikke helt hvor du skal starte? Her får du noen tips som hjelper deg i gang med din…

Les mer

Hjemmekontor – hvilke regler gjelder?

To år med hjemmekontor viste at fysiske møter enkelt kan erstattes med Teams, Google Meet eller Zoom, alt tyder på at effektiviteten snarere har gått opp enn ned, de introverte…

Les mer

Alltid eFaktura: En enklere løsning for både deg og kundene dine

Å sende ut faktura elektronisk til både bedrifter (EHF) og sluttkunder (eFaktura) kan bidra til en mer automatisert hverdag. Mindre manuell håndtering, færre feil og færre forsinkede betalinger er bare…

Les mer