Å drive egen bedrift er hardt arbeid, selv om man elsker det man driver med. Det vet alle som driver for seg selv. Ikke minst tar det økonomiske mye tid. Aslak Mørstad vil bare gjøre det han er best på – jobben sin. Regnskap, fakturering og full oversikt over det økonomiske får han gjennom Tripletex. Gjett om han er glad for det.

Vil jobbe, ikke føre regnskap

Gjennom LETTH tilbyr Aslak teknikkurs i terrengsykling for bedrifter, klubber og private. Han selger også sykler, utstyr og tilbyr service via nettbutikken sin. Altså en arbeidsdag med stor variasjon, mye frihet, men også mange forskjellige økonomiske utfordringer.
– Jeg er ikke så glad i kompliserte datagreier, men Tripletex er så enkel og oversiktlig at det er å lett å få til regnskapet likevel, forteller Aslak som har vært en trofast kunde hos Tripletex i over 5 år.

Faktura på hjul

Arbeidsdagen med Tripletex på bagasjebrettet er som skapt for Aslak. At systemet er skybasert er en av mange fordeler. – I stedet for å skrive ned og prøve å huske å sende ut faktura, gjør jeg det med en gang. Så lenge jeg har internett kan jeg sende tilbud, fakturere og sjekke regnskap, forteller Aslak. På den måten blir det mindre tid på kontor og mer fokus på å gjøre en god jobb for kundene. – Tripletex er enkelt, oversiktlig og effektivt, avslutter han fornøyd.
fakturering

 – Tripletex gjør det lett å få til regnskapet. Selv når man ikke er regnskapskyndig.

Markedets mest fornøyde kunder

Aslak er ikke den eneste som er fornøyd med Tripletex. Vi har over 30.000 kunder, og av de som leverer skybaserte systemer har vi de mest fornøyde kundene! Det er vi svært stolte av, men vi stopper ikke der. Vi jobber daglig for å forbedre og utvikle systemet vårt slik at våre kunders arbeidsdag blir enda mer oversiktlig og effektiv.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Frigjør tid med komplett økonomisystem – 5 gode grunner til å bruke Tripletex

Ta presise beslutninger og bedre lønnsomheten i din bedrift! Med Tripletex får du et komplett økonomisystem med et funksjonsrikt prosjektverktøy innebygd. Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du…

Les mer

Cyber security: Bug Bounty-program

Joda, det er sant. Dette er faktisk en veldig bra måte å få innsikt i hvorvidt nettkriminelle med onde intensjoner kan hacke sin vei inn i bedriftens informasjon, eller ei.…

Les mer

Prosjektverktøy og økonomisystem i ett – 5 gode grunner til å bruke Tripletex

Håndverker? Før timer og utlegg på farten! Med et godt prosjektverktøy og regnskapet i lomma har du alltid oversikt over lønnsomheten i din bedrift. Her er fem gode grunner til…

Les mer