Oversiktsbilde av Tripletex sin stand på JavaZone 2022

JavaZone 2020? Nope

JavaZone 2021? Niks

JAVAZONE 2022? JA!

Endelig har vi en fullskala tech-konferanse i Oslo spektrum igjen, og for en følelse det er å stå og snakke tech og Java i to lange dager i strekk.

Hele 50 utviklere har representert Tripletex på årets konferanse. I sine blå Tripletex-hettegensere har de vært synlige og stått for eminent employer branding gjennom to bra dager med stand, nettverksbygging og faglig oppdatering. 

Hvorfor er det viktig for oss å være på JavaZone?

Det er tre hovedgrunner til at vi er på JavaZone.

Employer Branding 💻

Både for intern bygging av stolthet over Tripletex og eksternt mot nye potensielle Tripletexere, er det viktig å være synlige og vise hvor bra vi gjør det, og hvor gøy vi har det på jobb. Vi har en kultur og et arbeidsmiljø som er i verdensklasse – det er det viktig for oss å få vist frem på konferanser som JavaZone. Når 50 utviklere snakker opp en arbeidsplass blir vi veldig attraktive.

Kunnskap 📚

Vi er alle teknologer og teknologi beveger seg lynraskt fremover. Og ikke nok med det – ledelse og prosess er også i rask bevegelse. På JavaZone er det 2 dager med 7 Tracks der dette og mere til er teamer i alt fra lyntaler til dyptgående foredrag på 60 minutter. Her er det bare å suge til seg siste trender og ny kunnskap i store drag.

Mat og moro 😜

JavaZone er også mye mat og moro. Det glir rett inn i verdien vår glede. Man kan spise iallfall 10 forskjellige luncher på JavaZone, så ingen trenger å gå sultne fra denne konferansen. I år hadde vi «finn kvitteringen»-konkurranse og deltakere kunne vinne en DJI mini 2-drone begge dager – det var en stor suksess, med mer enn 500 med i trekningene. Alle andre partnere med stands hadde også morsomme stands, med kule konkurranser med heftige premier. Det er nok også delt ut noen tonn med bra og, forhåpentligvis, brukbare giveaways! Alt dette rammer inn to annerledes, inspirerende og morsomme dager, som utviklerne i Tripletex vil huske lenge.

Det var også veldig bra når Eirik fra Astro snakket om mikrofrontends i Tripletex – en meget bra lyntale om hvordan vi har løst viktige problemstillinger i Tripletex-frontenden.

Det er helt fantastisk å være med på en konferanse med flere tusen mennesker igjen. Dette gir energi for mange uker fremover og jeg er helt sikker på at utviklerne våre har lært mye nytt og snakket med mange nye Tripletexere i dagene som har vært.

Vi sees på JavaZone i 2023!

Skrevet av Jan Strandbakke

Jan er Head of Development hos Tripletex, og en viktig kulturbærer i selskapet.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.