Glede, tillit og driv er verdiene som bokstavelig talt lyser opp Tripletex-lokalene. I tillegg liker vi å si at Tripletex er mer enn bare regnskap. Med det mener vi ikke bare alle funksjonene, men hvem vi er – selskapet og menneskene bak programvaren. 

På samme måte har Norges Basketballforbund som sin visjon at basketball er mer enn en idrett. 

En god verdimatch

Når landslaget nå spiller for en mesterskapsplass, er det resultatet av målrettet arbeid over tid, dugnadsinnsats og engasjement i hele basket-Norge. Arbeidet har ikke bare ført til tellende landskamper på norsk jord for første gang på flere tiår, men også til mer oppmerksomhet og ressurser til basket på alle nivåer. 

Basketball er samhold, glede, dugnad, utvikling, inkludering, ambisjoner og en lang rekke andre ting. Vi heier på verdiene og kulturen like mye som på evnen til å få ballen i kurven.

Mestere i mangfold

Landslaget i basketball er blant de mest mangfoldige vi har. Spillere med vidt forskjellige bakgrunner og utgangspunkt utgjør elitetroppen som representerer landet sitt og idretten sin.

For å bygge et godt lag er det helt nødvendig med en kombinasjon av ulike egenskaper og erfaringer. Det tror vi på i Tripletex også. For at vi skal kunne lage et regnskapsprogram som tar hensyn til behovene til tusenvis av mennesker over hele landet er vi avhengig av en bredde i perspektiver og innfallsvinkler – på tvers av alle avdelinger. 

Nå er vi over 300 kollegaer som jobber sammen mot et felles mål om å gjøre Tripletex til verdens beste løsning og arbeidsplass, og samtidig hjelpe kunder, partnere – og basketlandslaget – med å nå sine mål.

Vekst, vekst, vekst

Da er det ekstra kult å følge den vekstreisen basketforbundet har lagt ut på. 

Basketballforbundets tilbud er større enn noen gang, og favner topp- og breddeidrett for barn, ungdom og voksne, samt basket til personer med funksjonsnedsettelse og 3X3 street basket. 

Medlemsmassen vokser for hvert år, og teller nå rundt 17 000 medlemmer fordelt på 170 klubber. 

Suksessen til både herre- og damelandslaget kan i stor grad tilskrives rekrutterings- og spillerutviklingsjobben som gjøres på klubbnivå. 

Basket er i vinden som aldri før, og vi gleder oss til å være med på laget også fremover!

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.