Oversikt og kontroll i en hektisk hverdag

– Med et enormt tidspress og mange arbeidsoppgaver, trenger vi å få gjort ting i tide, sier Reza Shojaei, redaktør i Value Publishing.

Magasinforlaget gir ut fagtidsskrifter rettet mot byggenæring og anleggssektor. – Samtidig er det viktig for oss å prioritere regnskapet og ha kontroll på den biten, fortsetter han.

Med Sbanken har vi fått en fremtidsrettet bank som ser våre behov og samtidig løser våre utfordringer. 

Reza Shojaei, Value Publishing

Gode og effektive løsninger gir god oversikt over regnskapet. – Integrasjonen mellom Sbanken og Tripletex sparer oss for mye tid og energi, samtidig som vi har bedre kontroll, sier Reza.

Får banken inn i regnskapssystemet

Det var regnskapsføreren til Value Publishing som tipset dem om den nye integrasjonen som kobler Sbanken og Tripletex sammen. 

Denne koblingen gjør det mulig å utføre betalinger direkte fra regnskapssystemet. For å kunne gi deg løpende oppdatert regnskap, blir transaksjoner til og fra bankkontoer oppdatert kontinuerlig. I tillegg blir avstemming mellom bank og regnskap gjort automatisk hver eneste dag. Alt for å gi deg bedre oversikt og mer effektive rutiner.

Tripletex og Sbanken sammen gir mer overskudd til kjernevirksomheten
Med fokus på kjernevirksomheten. Foto: Erik Burås / Studio B13.

– Da vi så at det var mulig å koble sammen Tripletex og Sbanken tenkte vi at dette var midt i blinken, sier Reza. – Nå har vi fått en fremtidsrettet bank som ser våre behov og samtidig løser våre utfordringer.

Smidig overgang

Å sette opp integrasjonen var enkelt for forlaget. 

– Etter godkjenningsprosessen tok det kun et par minutter før nettbanken og regnskapssystemet var koblet sammen. Den overgangen var veldig smidig, sier Reza.

– Nå er det mye enklere å ha oversikt og kontroll. Ting blir bokført med en gang og den automatiske bankavstemmingen går av seg selv, forklarer han.

Value Publishing bruker Sbanken og Tripletex
Value Publishing også på nett. Foto: Erik Burås / Studio B13

– I Value Publishing er vårt fokus å levere magasiner av god kvalitet. Vi bruker formatet til å fokusere på de større problemstillingene innenfor sine bransjer, ikke kun nyhetsbildet. Dermed skiller vi oss positivt ut fra konkurrentene, smiler Reza.

Integrasjonen mellom Sbanken og Tripletex sparer oss for mye tid og energi, samtidig som vi har bedre kontroll

Reza Shoajei, Value Publishing

– Med en hektisk arbeidshverdag hvor du alltid skal rekke en deadline, ha ansvar for journalister og sørge for at det hele kommer sammen i tide, er det viktig å spare tid der man kan. Ikke minst er det viktig å ha kontroll på lønnsomheten. 

– Tid og kontroll var hovedmotivasjonen for å ta i bruk denne integrasjonen. Og så er det jo selvfølgelig hyggelig å spare penger i tillegg, avslutter Reza.

Value Publishing gir ut fagtidsskrifter spesialisert mot byggenæring og anleggssektor. I tillegg til deres faste utgivelser kan du lese mer på blant annet Fremtidens Byggenæring og Samferdsel & Infrastruktur.

Skrevet av Linda Åsvold

Digital innholdsprodusent i Tripletex

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.