Hallo, vi er Emilie, Morten og Lars og vi har vært Summer Interns i Tripletex denne sommeren! Dette har vi drevet med:

Hallo, vi er Lars, Morten og Emilie og vi har vært Summer Interns i Tripletex denne sommeren! Til vanlig studerer vi alle sammen Industriell Økonomi og Teknologiledelse (indøk) på NTNU i Trondheim, men denne sommeren har vi fått ha en utrolig lærerik og morsom periode i Tripletex. La oss fortelle dere litt om hva vi har drevet med og hva vi sitter igjen med nå som prosjektet er over.

LES OGSÅ: Årets summer interns tester livet som app-utviklere

Prosjektet

Prosjektet vi har vært på har vært todelt; i den ene delen har vi laget personas og kundereiser for de ulike kundegruppene til Tripletex. For denne delen har vi hatt kontakt med stort sett alle avdelinger i Tripletex, samt intervjuet flere kunder for å få en god forståelse av hvilke ulike kundegrupper Tripletex har.

Andre del av prosjektet har vært mer teknisk, hvor vi hentet ut ulike typer data og statistikk fra databasene til Tripletex, og koblet dette sammen med markedsføringsdata.

Resultatet

Resultatet av prosjektet vi har jobbet med er et dashboard som presenterer verdifull innsikt markedsavdelingen ikke hadde fra før. Vi har med andre ord hjulpet Tripletex på veien mot en mer datadrevet markedsføring med mer spisset kommunikasjon mot kunder. 

Sommeren i Tripletex

Å tilbringe sommeren hos Tripletex har vært en drøm! For mange har våren og sommeren 2020 vært en spesiell tid, og vi har vært heldige som fikk tilbringe hele sommeren på kontoret på Skøyen, i motsetning til mange andre sommerstudenter i andre selskaper. Dette gjorde at vi fikk oppleve den særegne kulturen i Tripletex, med både istirsdag og brusfredag som raskt ble høydepunkter i hverdagen. For ikke å snakke om sosiale sammenkomster, som grilling i Frognerparken med kubb og spikeball, middager og Paint’n Sip. 

Vi ble tatt godt imot fra dag én, og vi har virkelig følt at prosjektet vi ble satt på har stor verdi for selskapet, noe som har gjort det veldig motiverende å jobbe med. I tillegg har alle i selskapet vært åpne og villige til å hjelpe oss med alt vi måtte lure på, uansett hva det måtte være.

Kort oppsummert har vi hatt et prosjekt som gikk hånd i hanske med våre studier, og vi føler vi fikk brukt en god del av det vi har lært på skolen, i tillegg til å lære ekstremt mye nytt!

Se en kort oppsummeringsvideo fra oppholdet vårt:

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Nyhet! Tilpass fakturaene dine med fakturamaler

Vi har lansert skreddersydde fakturamaler, og gir deg nå muligheten til å tilpasse utseendet på fakturaene du sender ut. Det vil si at du nå får flere valgmuligheter til å…

Les mer

Egen side for finansielle tjenester og bedriftslån lanseres i Tripletex

Nå samler vi alle finansielle tjenester på én side. Samtidig gjør vi det mulig å søke bedriftslån direkte i Tripletex.  Vi vet at vekst krever ressurser, og som oftest handler…

Les mer

Nyhet! Tripletex lanserer Lager og logistikk

Vi lanserer ny modul for deg som ønsker å ha stålkontroll på lageret. Kombinér Lager og logistikk med resten av ditt økonomisystem – og du får en mer effektiv og oversiktlig…

Les mer