Hallo, vi er Emilie, Morten og Lars og vi har vært Summer Interns i Tripletex denne sommeren! Dette har vi drevet med:

Hallo, vi er Lars, Morten og Emilie og vi har vært Summer Interns i Tripletex denne sommeren! Til vanlig studerer vi alle sammen Industriell Økonomi og Teknologiledelse (indøk) på NTNU i Trondheim, men denne sommeren har vi fått ha en utrolig lærerik og morsom periode i Tripletex. La oss fortelle dere litt om hva vi har drevet med og hva vi sitter igjen med nå som prosjektet er over.

LES OGSÅ: Årets summer interns tester livet som app-utviklere

Prosjektet

Prosjektet vi har vært på har vært todelt; i den ene delen har vi laget personas og kundereiser for de ulike kundegruppene til Tripletex. For denne delen har vi hatt kontakt med stort sett alle avdelinger i Tripletex, samt intervjuet flere kunder for å få en god forståelse av hvilke ulike kundegrupper Tripletex har.

Andre del av prosjektet har vært mer teknisk, hvor vi hentet ut ulike typer data og statistikk fra databasene til Tripletex, og koblet dette sammen med markedsføringsdata.

Resultatet

Resultatet av prosjektet vi har jobbet med er et dashboard som presenterer verdifull innsikt markedsavdelingen ikke hadde fra før. Vi har med andre ord hjulpet Tripletex på veien mot en mer datadrevet markedsføring med mer spisset kommunikasjon mot kunder. 

Sommeren i Tripletex

Å tilbringe sommeren hos Tripletex har vært en drøm! For mange har våren og sommeren 2020 vært en spesiell tid, og vi har vært heldige som fikk tilbringe hele sommeren på kontoret på Skøyen, i motsetning til mange andre sommerstudenter i andre selskaper. Dette gjorde at vi fikk oppleve den særegne kulturen i Tripletex, med både istirsdag og brusfredag som raskt ble høydepunkter i hverdagen. For ikke å snakke om sosiale sammenkomster, som grilling i Frognerparken med kubb og spikeball, middager og Paint’n Sip. 

Vi ble tatt godt imot fra dag én, og vi har virkelig følt at prosjektet vi ble satt på har stor verdi for selskapet, noe som har gjort det veldig motiverende å jobbe med. I tillegg har alle i selskapet vært åpne og villige til å hjelpe oss med alt vi måtte lure på, uansett hva det måtte være.

Kort oppsummert har vi hatt et prosjekt som gikk hånd i hanske med våre studier, og vi føler vi fikk brukt en god del av det vi har lært på skolen, i tillegg til å lære ekstremt mye nytt!

Se en kort oppsummeringsvideo fra oppholdet vårt:

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Cyber security: Databeskyttelsesdagen

Databeskyttelsesdagen fokuserer på å øke kunnskap for enkeltpersoner, bedrifter og forbrukere i viktigheten av å beskytte data og privat informasjon i det digitale. Målet er å inspirere folk til handling,…

Les mer

Slik fikk de bedriftslån utenom banken

I Tripletex kan du søke om bedriftslån via FundingPartner, en låneformidler som kobler bedrifter som trenger lån med investorer. De kan tilby høyere belåning enn tradisjonelle banker, og mer fleksible…

Les mer

Kredittsjekk – ta trygge beslutninger og unngå overraskelser

Det vil gi deg et trygt beslutningsgrunnlag for å si ja til flere avtaler, i tillegg til å spare deg for situasjoner hvor du ikke får betalt. Kredittvurdering kan dermed…

Les mer