Et begivenhetsrikt år er over, og vi er nå i gang med nye og spennende utfordringer.

Vi i Tripletex er nå over 80 fantastiske kollegaer som betjener 25 000 kunder og 80 000 brukere i en hverdag der mange tjenester, yrker og roller automatiseres bort. Det kan være utfordrende for mange bransjer, bedriftseiere og arbeidstakere. Likevel ligger det store muligheter i å være en del av digitaliseringsbølgen samt å være med på å påvirke modernisering og fremtidsrettede løsninger. IT og teknologi står i høysetet, mens regnskapsbransjen opplever store endringer.

Tripletex skal være med på å løfte teknologi og regnskap til nye høyder, der yngre som eldre skal oppleve engasjement, glede, utvikling og entusiasme. Vi er overbevist om at vi kan spille en viktig rolle her i 2018 og fremover, og vi vil fortsette vår ekstreme årlige vekst på 50-70 prosent siden Tripletex virkelig skjøt fart i 2010.

Nytt design

I 2017 leverte vi nytt design på hele løsningen, noe som la til rette for enda raskere utvikling av en stadig mer selvkjørende og intuitiv løsning. I året som kommer vil dere brukere dra nytte av blant annet automatisering av banktjenester og annen funksjonalitet som forenkler hverdagen.

Vi ønsker samtidig å være tett på dere brukere og interessenter for å lytte til forventninger og behov. I en tid der endringer skjer ekstremt raskt må vi være tett på dere, og vi ønsker kontinuerlig dialog. Vi vil etablere ulike typer kanaler i 2018, der vi ønsker å ha direkte dialog med alle brukere både når det gjelder produktet og andre innspill.

Jeg ser frem til et spennende år sammen med dere brukere, samarbeidspartnere og kollegaer som alle er viktige bidragsytere til den videre utviklingen av Tripletex.

Med ønske om et godt, spennende og morsomt 2018!

Hilsen Hege Oustad, daglig leder i Tripletex

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Ta skattegrep før nyttår og styr unna økt utbytteskatt

Innlegget er skrevet av Trygg-Økonomi ASTrygg-Økonomi betjener små og mellomstore kunder i de fleste bransjer og har kontor sentralt i Tromsdalen. Ønsker du en ryddig og oversiktlig økonomi i din…

Les mer

Derfor bør du bruke en password manager

I løpet av en helt vanlig dag logger vi på mange forskjellige kontoer og plattformer, både i løpet av arbeidstiden og privat. Flere undersøkelser viser at gjennomsnittspersonen har rundt 100-150…

Les mer

Bytte lønnssystem – dette sier regnskapsbyrået om Tripletex lønn

For mange er lønnssystemet de bruker i dag i ferd med å gå ut på dato. Men likevel er det en del som kvier seg for å bytte lønnssystem. Vi…

Les mer