Ukens tips handler om hvordan man kan spare verdifull tid ved å registrere avtalene for OCR (KID på utgående faktura) og direkte remittering (innkommende faktura) i Tripletex. Alle ukedager er det sending/henting av filer til og fra Nets.

OCR og remittering

Slik gjør du

En administrator i Tripletex-kontoen kan gå til “Selskap/Vår kundeside” for å aktivere avtalene. På denne siden finner du også en lenke til skjemaene som må fylles ut og sendes til banken.

Tripletex støtter KID-nummer med 7, 10 eller 13 siffer (modulus 10).

Pris for etablering er kr 550,- eks mva (engangskostnad), og det koster kr 3,- eks mva per faktura som sendes.

Direkte remittering gjør at du kan betale leverandørfakturaer, lønn og arbeidsgiveravgift direkte fra Tripletex. Du slipper med andre ord å logge deg inn i nettbanken. Det meste i skjemaene er allerede ferdig utfylt, men du må fylle ut feltene som merket med gult i skjemaet. Finn skjema her.

Pris for etablering er kr 550,- eks mva (engangskostnad), og det koster kr 3,- eks mva per bilag.

Når skjemaet er ferdig utfylt og sendt til banken, så tar banken dette videre med Nets. Så fort avtalene er ferdig satt opp fra banken og Nets, sendes avtaleinformasjonen i retur til bestiller. Etter å ha mottatt avtalen i retur, sender du denne til vår support via supporthenvendelse eller til support@tripletex.no. Deretter knytter vi avtalen til Tripletex.

I forbindelse med direkte remittering må det oppgis til support hvem som skal ha tilgang til å godkjenne betalinger. De som gis tilgang må deretter inn i Tripletex å registrere sitt mobilnummer i egne brukerinnstillinger i feltet for SMS-varsling.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Frigjør tid med komplett økonomisystem – 5 gode grunner til å bruke Tripletex

Ta presise beslutninger og bedre lønnsomheten i din bedrift! Med Tripletex får du et komplett økonomisystem med et funksjonsrikt prosjektverktøy innebygd. Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du…

Les mer

Cyber security: Bug Bounty-program

Joda, det er sant. Dette er faktisk en veldig bra måte å få innsikt i hvorvidt nettkriminelle med onde intensjoner kan hacke sin vei inn i bedriftens informasjon, eller ei.…

Les mer

Prosjektverktøy og økonomisystem i ett – 5 gode grunner til å bruke Tripletex

Håndverker? Før timer og utlegg på farten! Med et godt prosjektverktøy og regnskapet i lomma har du alltid oversikt over lønnsomheten i din bedrift. Her er fem gode grunner til…

Les mer