Ukens tips handler om hvordan man kan spare verdifull tid ved å registrere avtalene for OCR (KID på utgående faktura) og direkte remittering (innkommende faktura) i Tripletex. Alle ukedager er det sending/henting av filer til og fra Nets.

OCR og remittering

Slik gjør du

En administrator i Tripletex-kontoen kan gå til “Selskap/Vår kundeside” for å aktivere avtalene. På denne siden finner du også en lenke til skjemaene som må fylles ut og sendes til banken.

Tripletex støtter KID-nummer med 7, 10 eller 13 siffer (modulus 10).

Pris for etablering er kr 550,- eks mva (engangskostnad), og det koster kr 3,- eks mva per faktura som sendes.

Direkte remittering gjør at du kan betale leverandørfakturaer, lønn og arbeidsgiveravgift direkte fra Tripletex. Du slipper med andre ord å logge deg inn i nettbanken. Det meste i skjemaene er allerede ferdig utfylt, men du må fylle ut feltene som merket med gult i skjemaet. Finn skjema her.

Pris for etablering er kr 550,- eks mva (engangskostnad), og det koster kr 3,- eks mva per bilag.

Når skjemaet er ferdig utfylt og sendt til banken, så tar banken dette videre med Nets. Så fort avtalene er ferdig satt opp fra banken og Nets, sendes avtaleinformasjonen i retur til bestiller. Etter å ha mottatt avtalen i retur, sender du denne til vår support via supporthenvendelse eller til support@tripletex.no. Deretter knytter vi avtalen til Tripletex.

I forbindelse med direkte remittering må det oppgis til support hvem som skal ha tilgang til å godkjenne betalinger. De som gis tilgang må deretter inn i Tripletex å registrere sitt mobilnummer i egne brukerinnstillinger i feltet for SMS-varsling.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Dette leverte vi i 2020

Faktura og regnskap Koronarapporten I april kastet vi oss rundt for å få på plass en egen Koronarapport. Rapporten la til rette for en enklere beregning av bedriftenes faste uunngåelige…

Les mer

Alt du trenger å vite om aksjonærregisteroppgaven

Hva er en aksjonærregisteroppgave? Aksjonærregisteroppgaven er en rapportering av alle hendelser og bevegelser knyttet til aksjer i et selskap, og skal leveres til Skatteetatens aksjonærregister innen 31. januar hvert år.…

Les mer

Rehabiliterte sin egen bedrift

Tilbake i 2014 var det ingen salonger i Norge som utelukkende fokuserte på behandling av øyenbryn – en brynsalong. Det var helt til Brow Rehab kom på banen.  Brow Rehab…

Les mer