5 smarte integrasjoner for startups

Integrasjoner gjør det enklere å automatisere regnskapet ditt og sparer deg for både tid og penger. Ved å koble Tripletex mot andre systemer du bruker i bedriften, som for eksempel CRM- eller nettbutikksystemer, sørger du for at dataene flyter på en sømløs måte mellom systemene. 

Her er fem smarte integrasjoner som kan bidra til å automatisere og effektivisere driften av bedriften din!

Les også: 5 tips til oppstartsbedrifter fra en erfaren gründer

Pipedrive: Fra salgsavtale til faktura

Pipedrive hjelper deg med å få fart på salget! Med sin salgsplattform, utviklet for selgere, kan du enkelt samarbeide, optimalisere salgsprosessen og forutsi salgssykluser. Når salgene begynner å tikke inn, må fakturaene ut, og her kan du enkelt koble opp Tripletex for fakturering. 

Pipedrive-integrasjonen gjør salgsavtalene dine om til fakturaer i Tripletex helt automatisk og riktig regnskapsført. Slik unngår du å bruke masse tid på manuelt arbeid, og du kan heller fokusere på å øke salget.

Se alle integrerte CRM-plattformer.

Shopify: Toveis integrasjon mellom regnskapet og nettbutikken

Skal du selge varer eller tjenester på nett? Shopify er en kjent og populær nettbutikkløsning med god brukervennlighet. Derfor er det ikke så rart at en integrasjon mellom Shopify og Tripletex passer som hånd i hanske. 

Du kan koble Shopify mot Tripletex via Kréatif – en leverandør som spesialiserer seg på integrasjoner mot EPR-løsninger. Da vil du få automatisert alle nødvendige prosesser fra Tripletex til nettbutikk, og fra nettbutikk til Tripletex. For eksempel blir all kundedata og vareregister i Tripletex oppdatert automatisk i nettbutikken. Se full oversikt over hva som støttes. 

Se alle integrerte nettbutikker.

Stripe: Automatisk bokføring av innbetalinger

En enkel og smart betalingsløsning kan du få gjennom Stripe. Med Stripe blir alle transaksjoner direkte overført til bankkontoen med betaling via kredittkort eller debetkort. 

Stripe-integrasjonen bokfører automatisk kundebetalingene i Tripletex, med riktig kostnadsføring av Stripe sine gebyrer. En kobling mellom Stripe og Tripletex kan spare deg for mye tid, og – ikke minst –  feil, siden alt går automatisk. 

Se alle integrerte betalingsløsninger.

Tips: Hvordan starte egen bedrift? 10 tips og gode råd

Aprila Bank: Søk om kassekreditt direkte i Tripletex

Det har lenge vært vanskelig for små og mellomstore bedrifter – ikke minst oppstartsbedrifter – å få lån hos de store bankene. Aprila Bank tilbyr imidlertid fleksible lån uten krav til pant og bindingstid. Som oppstartsbedrift kan du søke om en kredittramme på inntil 3.000.000 kroner. 

Aprila-integrasjonen automatiserer søknadsprosessen ved å dele regnskapsdata med Aprila. Når søknaden er godkjent og pengene er på konto, vil du få en oversikt over den tilgjengelige kredittrammen din i Tripletex. 

Se alle integrerte finansielle tjenester.

Favrit: Salg overføres automatisk til Tripletex

Favrit er et skybasert kassesystem med QR-kode for både bestilling og betaling. Alt skjer via iPad, mobil eller PC, så du slipper å investere  i en “masterkasse”. Favrit passer perfekt for deg som driver innen serveringsbransjen og som ønsker en fleksibel kasseløsning tilpasset gjestene dine.

Favrit-integrasjonen overfører daglig salg og “settlement report” til Tripletex. Du kan selv velge om transaksjonsdataen skal sendes direkte inn i hovedbok, eller til non-posted så dere selv kan verifisere og legge til en hovedbok. 

Se alle integrerte kassesystemer.

Ingen integrasjoner som dekker dine behov?

I Tripletex har vi et åpent API som gjør det mulig for andre å bygge en integrasjon til systemet. Dette kan være alt fra enkle løsninger for å hente regnskapstall til rapportering og toveis-integrasjoner. 

Hvis du ikke finner en integrasjon som dekker behovene dine, kan du bygge en selv. Les mer om hvordan du kommer i gang med din egen integrasjon.

Lykke til med automatiseringen av regnskapet! 

Se full oversikt over alle våre integrasjoner.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.