– Vi er opptatt av effektiv regnskapsføring og å tilpasse systemene til de ulike kundene våre på en effektiv måte. I så måte passet Tripletex veldig godt for oss og flere av våre kunder, blant annet fordi løsningen legger godt til rette for automatisering og fordeling av oppgaver. I tillegg er det enkelt å bruke, og kommer med bransjeløsninger og integrasjonsmuligheter som er viktige for kundene våre, sier Jon-Olaf Sanne i Oseberg Services

Ansatte i Oseberg Services og Tripletex, med Lars Pettersen og Jon Olaf Sanne, Linn Forberg, Morten Auen
Oseberg Services og Tripletex. F.v: Lars Pettersen og Jon Olaf Sanne i Oseberg Services, Linn Forberg i Tripletex og Morten Auen fra Oseberg Services.

 

Omfavner endringene

Oseberg Services er et regnskapsbyrå med kontorer i Tønsberg og Oslo. Til sammen er de 26 ansatte som bistår over 300 kunder med bokføring, lønnskjøring, rapportering og regnskapsanalyse. Samtidig erkjenner de at bransjen deres er i endring. Systemene tar gradvis over mer av det daglige arbeidet. Dette er endringer som Oseberg Services har omfavnet og sett nye muligheter i, gjennom å flytte fokuset bort fra bokføring og over til kontroll, analyse og effektivisering av arbeidsprosesser

– Rollen til regnskapsføren og lønnskonsulenten blir mer en blanding av controller, forretnings- og systemutvikler, fremfor den tradisjonelle bilagspuncheren. Vi mener at vi gjør dette bra i dag, men vi kan alltid bli bedre. Ved å ta i bruk moderne teknologi og utvikle nye tjenester og løsninger tilbyr vi stadig mer verdi til kundene våre, sier Jon-Olaf. 


– Tripletex er en komplett løsning med all funksjonalitet samlet i ett system, og kan enkelt tilpasses behovene til ulike kunder.


På leverandørsiden stemmes det i. Linn Forberg i Tripletex har bistått Oseberg Services i overgangen, og har bare lovord å komme med om regnskapsbyrået. 

– Vi er veldig glad for at Oseberg Services har valgt å ta i bruk Tripletex. Det er en fremoverlent og kompetent gjeng, som alltid setter kundens behov først. Vi er veldig stolte av produktet vårt, men jobber fortløpende med å gjøre det enda bedre, både for regnskapsførerne og for kundene deres. 

Vil vokse med fleksibilitet

– Vi har alltid hatt en regel om å tilby ulike alternativer til kundene våre, og derfor har vi lenge vært på utkikk etter et økonomisystem som kunne komplementere de andre systemene våre. At vi valgte Tripletex skyldes blant annet at det er en komplett løsning med all funksjonalitet samlet i ett system, samtidig som det enkelt kan tilpasses behovene til ulike kunder. 


Vi får mer tid til å rådgi våre kunder til bedre resultater.


I dag omsetter Oseberg Services for omtrent 25 millioner kroner, og tar sikte på 10-15 % årlig vekst. De håper valget av nytt økonomisystem kan bidra til at de når målet. 

– Tripletex er godt egnet for flere bransjer og markeder som vi ønsker oss inn i. Som regnskapsførere ønsker vi å gi kundene våre bedre økonomisk innsikt, slik at vi kan bistå dem med å oppnå bedre resultater. Tripletex har gode løsninger for effektiv regnskapsføring slik at vi bruker minimalt med tid på bokføring og får mer tid til å rådgi kundene til bedre resultater, sier Jon-Olaf.

Les også: Har vokst fra to til 70 ansatte på to år


Vi tror du også kan være interessert i…

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Slik bidrar Trefadder og timeføring i Tripletex-appen til et bedre klima

Timeføring gir ikke bare din bedrift løpende oppdatert oversikt – det kan også bidra til planting av trær, bedre klima og lokale arbeidsplasser. Trefadder har plantet Norges første kommersielle klimaskog.…

Les mer

Enklere regnskap for din bedrift – uansett hvor du er

Vi elsker ferie, nye opplevelser og late dager. Men hva om idyllen blir brutt fordi du glemte noe før du dro på ferie? Med kontoret i lomma kan du slappe…

Les mer

ERP-system – derfor bør du samle alle dine prosesser på ett sted

ERP-system, økonomisystem, forretningssystem – kjært barn har mange navn. Kort fortalt samler du en rekke systemer din bedrift trenger i en og samme løsning. Alt fra regnskap, faktura, lønn, timeføring…

Les mer