Fagblogg

Fra regnskapsmareritt til bedre arbeidsflyt

Ignitas leverer tjenester innen digital markedsføring og kommunikasjon. Blant annet lager de nettsider og utvikler applikasjoner.

Vær forberedt på å gjøre alt

Gründerlivet er morsomt, men det består også av hard jobbing. Stor utholdenhet og et glødende engasjement er essensielt.

Tips & Triks: Integrasjon mot Altinn

Denne ukens tips er om integrasjon mot Altinn. Via integrasjonen kan man sende inn a-meldinger og mva-meldinger til Altinn, samt hente elektroniske skattekort.

Fakturering og regnskap – lett som en lek!

Å drive egen bedrift er hardt arbeid, selv om man elsker det man driver med. Det vet alle som driver for seg selv. Ikke minst tar det økonomiske mye tid.…

Tips & Triks: Lønnssammenstillingen for siste år

Årets første tips gjelder hvordan man finner og sender de ansattes lønnssammenstilling.

Godt nytt år

Julematen er fortært, røyken etter nyttårsrakettene har lagt seg, og vi kan ønske alle et riktig godt nytt år!

Tips & Triks: gi tilgang til revisor i Tripletex

Årets siste tips omhandler hvordan man gir tilgang til revisor i Tripletex.

Tips & Triks: Justering av timepriser på prosjekt

Et blankt og nytt år nærmer seg, og noen ønsker i den forbindelse å justere prisene på timeprisbaserte prosjekter. Her leser du mer om hvordan du enkelt kan gjøre dette.

En historisk dag for regnskapsførere

I dag, den 10. november, kalles av mange for den internasjonale regnskapsdagen. Dette er en dag hvor man kan reflektere over hva det betyr å være regnskapsfører, og det er…

Aksjonærlån og skatt – dette bør du være klar over

I slutten av 2015 ble det vedtatt en lovendring som har betydning for personer som skylder penger til selskaper de selv er aksjonærer i. Slike lån (aksjonærlån) fra selskapet skal…

Elektronisk faktura enkelt forklart

Stadig flere velger å gå over til utsendelse av elektronisk faktura. Vi går igjennom hva det betyr og hvordan du kan komme i gang med EHF-faktura i Tripletex.

Ferieavvikling og overføring av ferie

Er du pliktig til å ta ut ferie? Og kan egentlig sjefen bestemme når du skal ha ferie? Hva med overføring av feriedager? Vi har tatt en titt på ferieloven,…

Husk mva. når du kjøper tjenester fra utlandet

Kjøp og salg av tjenester over landegrenser blir stadig mer utbredt. For slike tjenester gjelder egne avgiftsregler som kan være utfordrende. Her kan du lese om de mest sentrale.

Hva bør du tenke på når du velger et prosjektsystem?

For deg som jobber med prosjekter, er det viktig å ha et godt prosjektsystem som holder fullstendig oversikt over prosjektene.