Sikt Bolig sender mange fakturaer til privatpersoner, og bruker fakturasalg for å frigjøre tid, få betalt i tide og sikre god kundeoppfølging.

Sikt Bolig er et gründereventyr fra Tromsø som så dagens lys i 2014. Gründerne Arthur Arnesen og Øyvind Opshaug hadde bakgrunn fra foto og film. Den bakgrunnen kombinerte de med en glødende interesse for bolig og eiendom for å skape sine egne arbeidsplasser.

Ledende på videovisning

De fikk ideen til å streame boligvisninger live og presenterte konseptet for Eiendomsmegler 1 i Tromsø. Meglerne tente på ideen om streaming, og ville bruke videoene i sine Finn-annonser. Nyvinningen fikk kjemperespons fra markedet, og eventyret var i gang. 

I dag er Sikt Bolig et av Norges ledende selskaper på videovisninger og jobber i hele Nord-Norge og Trondheim. De samarbeider med rundt 300 meglere, 25 fotografer og har nå omtrent 4000 videovisninger i året. De har blitt kundenes forlengede arm, og når ut til boligkjøpere på en helt annen måte enn tidligere. Kvalitet og kundeservice er i fokus, og de jobber mye med å skaffe dyktige fotografer som håndterer kundene profesjonelt. 

For å ha mulighet til å skalere virksomheten er Arthur og Øyvind avhengig av å ha gode systemer på plass. I Sikt Bolig har de brukt økonomisystemet Tripletex siden starten. Slik oppdaget de Aprila Bank, banken som ligger helintegrert i Tripletex og tilbyr fakturasalg og kassekreditt direkte i systemet. 

LES OGSÅ: Er kassekreditt noe for meg?

Frigjør tid med fakturasalg i regnskapssystemet

Da Tripletex og Aprila skulle lansere muligheten til å selge fakturaer til privatpersoner, stilte gründerne villig opp som pilotkunde for å se hva det kunne bety for Sikt Bolig.

– Fakturasalg av fakturaer som skal sendes til privatpersoner er en kjempenyhet, sier Arthur Arnesen. 

– For det første gjør løsningen at vi er sikre på å få betalt i tide. Men det viktigste for oss er frigjøring av tid. Vi sender veldig mange fakturaer til privatpersoner, og med fakturasalg sikrer vi en veldig profesjonell betalingsoppfølging. Fakturering til personer i flytteprosess kan være utfordrende, men hvis det er kunder som ikke betaler blir de fulgt opp på en hyggelig måte, forteller han. 

Arthur Arnesen i Sikt Bolig AS

Lyse utsikter

Mange bedrifter er sterkt preget av koronasituasjonen. Sikt Bolig hadde solid vekst også før pandemien, men nå har videovisning blitt enda mer aktuelt. 

– 2020 ligger an til å bli nok et rekordår, og vi fortsetter å videreutvikle våre produkter og videreutvikle selskapet. Vi skal etablere oss i flere byer og med Tripletex og Aprila på laget blir jobben litt enklere. Vi synes det er fantastisk å bidra til å skape nye arbeidsplasser i tider som disse, avslutter Arthur i Sikt Bolig AS. 


Få betalt med en gang med fakturasalg i Tripletex

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Lager og logistikk for nettbutikker

Synkroniser nettbutikken med økonomisystemet ditt Ved å sitte i ulike systemer som ikke snakker sammen, er det mange bedrifter som sløser vekk verdifull tid og arbeidskraft på manuelle prosesser. Det…

Les mer

Regnskap og økonomiforståelse – viktige ord og utrykk du bør kunne noe om

Ida M. WarenDette innlegget er skrevet av Ida M. Waren, daglig leder i Duo Pluss Regnskap. Besøk Duo Pluss Regnskap (mer…)

Les mer

Med Tripletex-integrasjon fikk ABC Elektro bedre oversikt

ABC Elektro AS har nylig kommet i gang med å bruke Huma som sitt personalsystem. Da passer det bra med en prat med HR-ansvarlig Madelen Melbøe, for å høre om…

Les mer