Sikt Bolig sender mange fakturaer til privatpersoner, og bruker fakturasalg for å frigjøre tid, få betalt i tide og sikre god kundeoppfølging.

Sikt Bolig er et gründereventyr fra Tromsø som så dagens lys i 2014. Gründerne Arthur Arnesen og Øyvind Opshaug hadde bakgrunn fra foto og film. Den bakgrunnen kombinerte de med en glødende interesse for bolig og eiendom for å skape sine egne arbeidsplasser.

Ledende på videovisning

De fikk ideen til å streame boligvisninger live og presenterte konseptet for Eiendomsmegler 1 i Tromsø. Meglerne tente på ideen om streaming, og ville bruke videoene i sine Finn-annonser. Nyvinningen fikk kjemperespons fra markedet, og eventyret var i gang. 

I dag er Sikt Bolig et av Norges ledende selskaper på videovisninger og jobber i hele Nord-Norge og Trondheim. De samarbeider med rundt 300 meglere, 25 fotografer og har nå omtrent 4000 videovisninger i året. De har blitt kundenes forlengede arm, og når ut til boligkjøpere på en helt annen måte enn tidligere. Kvalitet og kundeservice er i fokus, og de jobber mye med å skaffe dyktige fotografer som håndterer kundene profesjonelt. 

For å ha mulighet til å skalere virksomheten er Arthur og Øyvind avhengig av å ha gode systemer på plass. I Sikt Bolig har de brukt økonomisystemet Tripletex siden starten. Slik oppdaget de Aprila Bank, banken som ligger helintegrert i Tripletex og tilbyr fakturasalg og kassekreditt direkte i systemet. 

LES OGSÅ: Er kassekreditt noe for meg?

Frigjør tid med fakturasalg i regnskapssystemet

Da Tripletex og Aprila skulle lansere muligheten til å selge fakturaer til privatpersoner, stilte gründerne villig opp som pilotkunde for å se hva det kunne bety for Sikt Bolig.

– Fakturasalg av fakturaer som skal sendes til privatpersoner er en kjempenyhet, sier Arthur Arnesen. 

– For det første gjør løsningen at vi er sikre på å få betalt i tide. Men det viktigste for oss er frigjøring av tid. Vi sender veldig mange fakturaer til privatpersoner, og med fakturasalg sikrer vi en veldig profesjonell betalingsoppfølging. Fakturering til personer i flytteprosess kan være utfordrende, men hvis det er kunder som ikke betaler blir de fulgt opp på en hyggelig måte, forteller han. 

Arthur Arnesen i Sikt Bolig AS

Lyse utsikter

Mange bedrifter er sterkt preget av koronasituasjonen. Sikt Bolig hadde solid vekst også før pandemien, men nå har videovisning blitt enda mer aktuelt. 

– 2020 ligger an til å bli nok et rekordår, og vi fortsetter å videreutvikle våre produkter og videreutvikle selskapet. Vi skal etablere oss i flere byer og med Tripletex og Aprila på laget blir jobben litt enklere. Vi synes det er fantastisk å bidra til å skape nye arbeidsplasser i tider som disse, avslutter Arthur i Sikt Bolig AS. 


Få betalt med en gang med fakturasalg i Tripletex

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Byggeselskapet flyttet regnskapet opp i skyen med Proplan: – Har spart oss for masse tid

– Vi skal ikke være kjempespesielle, men unike. Det er målet vårt. Det forteller Oddgeir Eikeskog, daglig leder i Stolt Bolig. Dersom du har gått forbi et nybygg som har…

Les mer

Supports tipsehjørne

Noen av de vanligste spørsmålene fra hver måned har vi nå samlet sammen, og de slippes som månedlige blogginnlegg med tips. Tips fra support, rett og slett - supports tipsehjørne!…

Les mer

Frigjør tid med komplett økonomisystem – 5 gode grunner til å bruke Tripletex

Ta presise beslutninger og bedre lønnsomheten i din bedrift! Med Tripletex får du et komplett økonomisystem med et funksjonsrikt prosjektverktøy innebygd. Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du…

Les mer