Det slippes stadig ny funksjonalitet i Tripletex. Noen små, noen større. Noen veldig store. Og ganske ofte kommer mange av disse funksjonene med noen snedige triks som kan gjøre det enda litt enklere for deg å bruke systemet. Her får du dem som perler på en snor.

Visste du at …

… nå kan man se forhåndsvisning av lønnslipper før man oppretter lønnsbilag?
Inne på et lønnsbilag under bearbeiding kan du via flervalgsmenyen trykke på “forhåndsvis lønnsslipper”.

… du i timelisten kan skrive inn akkurat klokkeslettene du er på jobb, for eksempel 8:23-16:48, også beregner Tripletex akkurat ut hvor mye det utgjør i timer?

… du nå kan bruke enkel matematikk i alle “tallfelt” i Tripletex?
Hvis du for eksempel skal registrere timer kan du i timelisten skrive 4+4, trykke enter og Tripletex vil automatisk summere sammen timene dine.

… det finnes massevis av snarveier i Tripletex som sparer deg for en rekke tastetrykk? Trykk på shift og + (det som til sammen utgjør “?”) for full oversikt over snarveiene.

… du i mobilappen kan søke i nedtrekkslister, som for eksempel i kostnader og i prosjekter på “Reise og utlegg”? Så slipper du å scrolle deg gjennom hele lista, hvis du er en av de med mange prosjekter.

… du kan gjemme menyen på venstre side ved å trykke på “m” på tastaturet?
Så får du masse ekstra plass å jobbe på.

… du alltid har kunnet scanne strekkoder i Tripletex?
Ved å bruke/installere en strekkodeleser kan du skrive ut dine egne strekkode-etiketter eller et papir med strekkoder for å forenkle inntasting av mye brukt data.

… du enkelt kan beskjære bilder i Tripletex-appen?
Ta bilde av kvitteringen, beskjær slik du ønsker, og last bildet opp til bilagsmottaket i Tripletex.

… du til en hver tid kan holde deg oppdatert på endringer, nye funksjoner og oppdateringer i Tripletex ved å sjekke endringsloggen vår.
Loggen oppdateres så fort ny eller endret funksjonalitet er aktiv for alle brukerne våre. Sjekk det ut her.

… du kan lagre og opprette i Tripletex ved å trykke CTRL+S eller CMD+S.
Eksempelvis kan du lagre ordre eller kunder, bilag eller dokumenter. Prøv selv!

… du kan legge til flere e-postadresser i de fleste e-postfelt i Tripletex ved å sette et semikolon (;) som skilletegn.
Eksempelvis kan du skrive kari@hei.no;ola@hei.no (uten mellomrom), så slipper du å gjøre samme prosess om og om igjen.

… dersom du er innlogget i Tripletex og er usikker på noe på den aktuelle siden du er på, så kan du trykke på spørsmålstegnet øverst i høyere hjørne?
Spørsmålstegnet viser relevante artikler, videoer og spørsmål/svar for siden du er på. Og trykker du på “hjelpesenter” etter å ha trykket på spørsmålstegnet, kommer du til oversikten over alle artikler.

… du kan føre mange bilag på en gang?
Ved å huke av flere bilag og trykke “registrer i bilagsmottaket”, føres alle bilagene samtidig. Så slipper du å føre et og et bilag – tid spart, tid tjent.

… du i automatisk bankavstemming kan holde inne “shift”, markerer en post, så en annet post lenger ned, og alle postene i mellom vil bli markert – akkurat som i excel.

På jakt etter flere tips og triks?

Les flere blogginnlegg om ny funksjonalitet og tidsbesparende løsninger

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Ta skattegrep før nyttår og styr unna økt utbytteskatt

Innlegget er skrevet av Trygg-Økonomi ASTrygg-Økonomi betjener små og mellomstore kunder i de fleste bransjer og har kontor sentralt i Tromsdalen. Ønsker du en ryddig og oversiktlig økonomi i din…

Les mer

Derfor bør du bruke en password manager

I løpet av en helt vanlig dag logger vi på mange forskjellige kontoer og plattformer, både i løpet av arbeidstiden og privat. Flere undersøkelser viser at gjennomsnittspersonen har rundt 100-150…

Les mer

Bytte lønnssystem – dette sier regnskapsbyrået om Tripletex lønn

For mange er lønnssystemet de bruker i dag i ferd med å gå ut på dato. Men likevel er det en del som kvier seg for å bytte lønnssystem. Vi…

Les mer