Det slippes stadig ny funksjonalitet i Tripletex. Noen små, noen større. Noen veldig store. Og ganske ofte kommer mange av disse funksjonene med noen snedige triks som kan gjøre det enda litt enklere for deg å bruke systemet. Her får du dem som perler på en snor.

Visste du at …

… nå kan man se forhåndsvisning av lønnslipper før man oppretter lønnsbilag?
Inne på et lønnsbilag under bearbeiding kan du via flervalgsmenyen trykke på “forhåndsvis lønnsslipper”.

… du i timelisten kan skrive inn akkurat klokkeslettene du er på jobb, for eksempel 8:23-16:48, også beregner Tripletex akkurat ut hvor mye det utgjør i timer?

… du nå kan bruke enkel matematikk i alle “tallfelt” i Tripletex?
Hvis du for eksempel skal registrere timer kan du i timelisten skrive 4+4, trykke enter og Tripletex vil automatisk summere sammen timene dine.

… det finnes massevis av snarveier i Tripletex som sparer deg for en rekke tastetrykk? Trykk på shift og + (det som til sammen utgjør “?”) for full oversikt over snarveiene.

… du i mobilappen kan søke i nedtrekkslister, som for eksempel i kostnader og i prosjekter på “Reise og utlegg”? Så slipper du å scrolle deg gjennom hele lista, hvis du er en av de med mange prosjekter.

… du kan gjemme menyen på venstre side ved å trykke på “m” på tastaturet?
Så får du masse ekstra plass å jobbe på.

… du alltid har kunnet scanne strekkoder i Tripletex?
Ved å bruke/installere en strekkodeleser kan du skrive ut dine egne strekkode-etiketter eller et papir med strekkoder for å forenkle inntasting av mye brukt data.

… du enkelt kan beskjære bilder i Tripletex-appen?
Ta bilde av kvitteringen, beskjær slik du ønsker, og last bildet opp til bilagsmottaket i Tripletex.

… du til en hver tid kan holde deg oppdatert på endringer, nye funksjoner og oppdateringer i Tripletex ved å sjekke endringsloggen vår.
Loggen oppdateres så fort ny eller endret funksjonalitet er aktiv for alle brukerne våre. Sjekk det ut her.

… du kan lagre og opprette i Tripletex ved å trykke CTRL+S eller CMD+S.
Eksempelvis kan du lagre ordre eller kunder, bilag eller dokumenter. Prøv selv!

… du kan legge til flere e-postadresser i de fleste e-postfelt i Tripletex ved å sette et semikolon (;) som skilletegn.
Eksempelvis kan du skrive kari@hei.no;ola@hei.no (uten mellomrom), så slipper du å gjøre samme prosess om og om igjen.

… dersom du er innlogget i Tripletex og er usikker på noe på den aktuelle siden du er på, så kan du trykke på spørsmålstegnet øverst i høyere hjørne?
Spørsmålstegnet viser relevante artikler, videoer og spørsmål/svar for siden du er på. Og trykker du på “hjelpesenter” etter å ha trykket på spørsmålstegnet, kommer du til oversikten over alle artikler.

… du kan føre mange bilag på en gang?
Ved å huke av flere bilag og trykke “registrer i bilagsmottaket”, føres alle bilagene samtidig. Så slipper du å føre et og et bilag – tid spart, tid tjent.

… du i automatisk bankavstemming kan holde inne “shift”, markerer en post, så en annet post lenger ned, og alle postene i mellom vil bli markert – akkurat som i excel.

På jakt etter flere tips og triks?

Les flere blogginnlegg om ny funksjonalitet og tidsbesparende løsninger

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Starte egen bedrift? Tips, triks og gode råd

Hvordan starte egen bedrift? Har du allerede en god forretningsidé, men vet ikke helt hvor du skal starte? Her får du noen tips som hjelper deg i gang med din…

Les mer

Hjemmekontor – hvilke regler gjelder?

To år med hjemmekontor viste at fysiske møter enkelt kan erstattes med Teams, Google Meet eller Zoom, alt tyder på at effektiviteten snarere har gått opp enn ned, de introverte…

Les mer

Alltid eFaktura: En enklere løsning for både deg og kundene dine

Å sende ut faktura elektronisk til både bedrifter (EHF) og sluttkunder (eFaktura) kan bidra til en mer automatisert hverdag. Mindre manuell håndtering, færre feil og færre forsinkede betalinger er bare…

Les mer