Helt siden 2011 har Dynamic People hjulpet arbeidsgivere- og takere med å komme i kontakt og skapt gode relasjoner, og har opparbeidet seg solid erfaring opp gjennom – en erfaring de satt stor pris på da koronakrisen slo inn for fullt

Helt siden 2011 har Dynamic People hjulpet arbeidsgivere- og takere med å komme i kontakt og skapt gode relasjoner. De bidrar i prosesser med alt fra rekruttering og karriererådgivning til leder- og organisasjonsutvikling i alle slags bransjer og nivåer. De har opparbeidet seg solid erfaring opp gjennom – en erfaring de satt stor pris på da koronakrisen slo inn for fullt.

Koronakrisen ga store endringer

Koronakrisen kom like overraskende på Dynamic People som for alle andre, og kjenner på endringene i markedet. — Vi merker det godt på antall kandidater som henvender seg til oss, sier Ruth Camilla, administrasjonsansvarlig i Dynamic Peolpe. Hun forteller at de har hatt en betydelig vekst i antall åpne søknader i kandidatbasen, og på de fleste stillinger de utlyser for sine oppdragsgivere. 

— Vi får også flere henvendelser til våre karriererådgivere, og kandidater vil sparre om hvilke muligheter som finnes der ute, forteller Ruth Camilla.

— Noen har også benyttet anledningen til å tenke nytt. Noen har tenkt på det lenge og har i krisen funnet motivasjonen til å se nye muligheter, fortsetter hun, og legger til at de står klare til å hjelpe med sin kunnskap og erfaring for å få flest mulig tilbake i arbeid.

LES OGSÅ: Covid-19 trigget bytta av økonomisystem

Positiv trend

Videre forteller Ruth Camilla at de nå endelig ser en positiv trend i markedet igjen. På arbeidsgivers siden har det vært mye tyngre da nesten alt ble satt på hold og mange måtte permittere sine ansatte. — Det har vært tøft å høre hvor brutalt det har vært for mange av de arbeidsgiverne vi samarbeider med. Nå har det endelig begynt å snu, så vi håper og tror at vi har vært på bunnen og at det kun går oppover fra nå av, sier Ruth Camilla optimistisk.

Mye å holde styr på

Med så mange baller i luften samtidig er det mye å holde styr på i Dynamic People, og de har vært helt avhengig av systemer som gir kontroll på både kunder og økonomi til enhver tid.

— At vi har systemer som snakker godt sammen og forenkler arbeidet vårt er viktig, sier Sissel, hun er økonomisjef i Dynamic People. 

Økonomien styrer de i Tripletex, noe de har gjort i flere år. Noen år senere så de at webCRM ble en integrasjonspartner. Da benyttet de fort sjansen til å koble systemene sammen og er glad for det i dag – systemet gir dem nemlig full kontroll på alle kundene deres, og snakker godt med Tripletex.

— Kunder vi registrerer i webCRM overføres automatisk til Tripletex, og når et tilbud er akseptert, blir det gjort om til en ordre inne i Tripletex. Og derfra sender vi enkelt faktura rett til kunden fra Tripletex, sier Sissel, før hun lettet avslutter med — Det er veldig tidsbesparende, og utrolig enkelt!

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med webCRM
Dette innlegget er skrevet i samarbeid med webCRM

webCRM er en av mange systemer du kan koble opp mot Tripletex. Oppkoblingen gjør at systemene snakker godt sammen og sparer deg for masse ekstraarbeid.


Vi tror du også kan være interessert i…

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Hva koster det å starte et enkeltpersonforetak?

Å opprette et nytt selskap handler, formelt sett, om registrering på riktig måte i riktig register. For enkeltpersonforetak er det først og fremst to registre som er aktuelle – Enhetsregisteret…

Les mer

Slik bidrar Trefadder og timeføring i Tripletex-appen til et bedre klima

Timeføring gir ikke bare din bedrift løpende oppdatert oversikt – det kan også bidra til planting av trær, bedre klima og lokale arbeidsplasser. Trefadder har plantet Norges første kommersielle klimaskog.…

Les mer

Enklere regnskap for din bedrift – uansett hvor du er

Vi elsker ferie, nye opplevelser og late dager. Men hva om idyllen blir brutt fordi du glemte noe før du dro på ferie? Med kontoret i lomma kan du slappe…

Les mer