Nå gir vi deg flere muligheter til å skreddersy fakturaene dine i Tripletex.

Vi har lansert skreddersydde fakturamaler, og gir deg nå muligheten til å tilpasse utseendet på fakturaene du sender ut. Det vil si at du nå får flere valgmuligheter til å skreddersy ulike typer fakturaer, og du kan definere egne maler til ulike kunder. Dermed kan fakturaene dine se ut omtrent akkurat slik du ønsker. 

Les mer om Tripletex’ fakturaprogram her.

Dette gir deg større frihet til å posisjonere din bedrift. Med en skreddersydd fakturamal kan du nå tydeliggjøre hvem din bedrift er, og ivareta merkevaren din på en enda bedre måte. Her vil du blant annet kunne bruke ulike logoer og tilpasse standardtekst på fakturaene du sender ut. 

Dette kan du gjøre nå: 

  • Legge inn forskjellige logoer på ulike fakturamaler
  • Tilpasse fritekst på de forskjellige fakturamalene dine
  • Ha forskjellige infofelter på ulike fakturamaler
  • Ha forskjellig utseende/layout på ulike fakturamaler 
Tilpassede fakturamaler

Fakturamaler kan aktiveres under Selskap, Mitt abonnement og Betatesting. Nye fakturamaler opprettes under Faktura og innstillinger, og du velger selv hvilken mal du ønsker å benytte under Ordre-/fakturadetaljer. 

Det at fakturamalene våre er i såkalt beta, betyr at de fortsatt er under utvikling, og at vi stadig jobber med å forbedre løsningen. Vi setter alltid pris på tilbakemeldinger, og den videre utviklingen baserer seg blant annet på tilbakemeldinger fra kundene våre. Benytt deg derfor gjerne av tilbakemeldingsskjemaet på siden om du har noen innspill eller forslag til hvordan vi kan gjøre fakturamalene våre enda bedre. 

Vi brenner vi for enkle løsninger. Derfor jobber vi hele tiden for å lage et så brukervennlig system som mulig. Følg med på våre produktnyheter for siste oppdateringer som forhåpentligvis gjør din arbeidshverdag litt enklere.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Kredittsjekk – ta trygge beslutninger og unngå overraskelser

Det vil gi deg et trygt beslutningsgrunnlag for å si ja til flere avtaler, i tillegg til å spare deg for situasjoner hvor du ikke får betalt. Kredittvurdering kan dermed…

Les mer

Disse 10 innleggene fikk mest oppmerksomhet i året som gikk

Vi i Tripletex jobber kontinuerlig med å forbedre både appen og systemet, med et mål om å forenkle din arbeidshverdag. Ikke minst liker vi å dele historier fra våre herlige…

Les mer

Dette leverte vi i 2021

Bank Bankdashboard med estimert saldo I bankdashbordet får du et kjapt overblikk over blant annet saldo, utgående betalinger og betalinger til godkjenning. Ved å ta utgangspunkt i innkommende og utgående…

Les mer