Tripletex-mobilappen utvikles stadig, og det er ikke alltid like lett å henge med i svingene av ny funksjonalitet og forbedringer. Derfor har vi samlet noen tips og triks for deg her. Noen vet du kanskje om fra før av, andre er helt nye for deg. Uansett: velkommen til en litt enklere hverdag med mobilappen til Tripletex.

1. Få tilgang til hele Tripletex

Det er kort vei fra app-versjon til webløsning og mer funksjonalitet via appen. Ved å trykke på Tripletex-ikonene i venstre hjørnet kan du enkelt trykke deg videre til Tripletex som webløsning på mobil ved å trykke på “Gå til webløsning”. Du sendes da videre og logges automatisk inn på på nettsiden.

2. Slett reise eller utlegg i oversikten

Har du ført inn og lagt til en reise eller et utlegg i appen du ikke lenger vil ha? Det kan du enkelt fjerne! Alt du trenger å gjøre er å holde fingeren på reisen eller utlegget du ønsker å slette, og en søppelkasse vil dukke opp. Trykk på søppelkassen, og problemet er borte.

3. Kopier og snu retning på kjøregodtgjørelse 

Dette vet vi at ikke alle våre brukere er klar over: muligheten til å kopiere og snu retning i kjøregodtgjørelse. Funksjonen gjør det enkelt å legge til retur. Sjekk ut denne videoen.

Altså: hold den opprettede kjøregodtgjørelsen inne og swipe mot venstre. Trykk på kopier-ikonet, åpne kopien og snu kjøreretningen ved hjelp av pilene til høyre for feltene. Så enkelt!

LES OGSÅ: 7 basic tips for en bittelitt enklere hverdag i Tripletex

4. Legg til flere kontoer

Visste du at du kan legge til flere kontoer i Tripletex-appen med ulike epost-adresser? Har du for eksempel tilgang til to forskjellige selskap i Tripletex og disse selskapene har ulik innlogging, kan du enkelt legge til begge disse i appen. Du trenger bare å trykke på Tripletex-ikonene i venstre hjørnet, deretter på navn/konto og legg til/fjern som dukker opp nederst i oversikten. Veldig enkelt!

5. Ta flere bilder samtidig

Og var du klar over at det er mulig å laste opp flere bilder eller filer samtidig? Skru på modusen “flere bilder” øverst i kameraet og du kan enten velge å laste opp flere filer eller og ta flere bilder med kameraet.

6. Skru på klokkeslett

Det er også mulig å skru på klokkeslett i appen. Ved å skru på klokkeslett kan du velge mellom å føre med klokkeslett eller med timer. Klokkeslettet vil dukke opp i nettløsningen på samme måte som om du hadde brukt stoppeklokken — med klokkeslett isteden for hele timer.

Med klokkeslett kan du også føre samme prosjekt/aktivitet flere ganger på en dag. Da vil det dukke opp en felles kommentar for alle føringene. Vi har derfor gjort det slik at klokkeslettet for kommentaren legges inn automatisk i det du skriver.

⭐️ Bonus: Trykk hvor som helst i rutenetter på ukesvisningen for å føre på et gitt klokkeslett.

7. Velg standard startstid

Under innstillinger kan du også endre standard starttid for å bestemme når tidsvelgeren skal starte når du fører en time.

8. Endre varsel for timeføring

Og helt til slutt: visste du at du enkelt kan skru av og på varsel for timeføring i appen? OG du kan selv velger til hvilket tidspunkt og på hvilke dager varselet skal komme, eller om de skal komme i det hele tatt.

I dag står mandag til fredag kl. 19:00 som standard, men dette kan du altså endre eller skru av helt selv under innstillinger.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.