Mobilapp

Mobilappen til Tripletex utvikles stadig, og mye har skjedd siden vi lanserte første versjon. Bare i år har vi sluppet mye ny funksjonalitet.

1. Slett reise eller utlegg i oversikten

Har du ført inn og lagt til en reise eller et utlegg i mobilappen som du ikke lenger vil ha? Det kan du enkelt fjerne! Alt du trenger å gjøre er å holde fingeren på reisen eller utlegget du ønsker å slette, dra til venstre og en søppelkasse vil dukke opp. Trykk på søppelkassen, og problemet er borte.

2. Enkel registrering av kjøregodtgjørelse 

Med de siste forbedringene i Tripletex-appen er kjøregodtgjørelse blitt superenkelt å bruke. Du kan for eksempel velge flere stopp og hvilken biltype du har kjørt, så beregner vi bompenger for deg. 

I tillegg kan du kopiere en registrert kjøregodtgjørelse på en reise, ved å sveipe og trykke kopier. Velg om turen din er én vei eller om du har kjørt tur-retur, og registreringen oppdateres automatisk.

Om du har strekninger du kjører ofte kan du favoritt-merke disse for rask registrering.

3. Smart prosjektfunksjonalitet

Jobber du med prosjekt er det massevis av smart funksjonalitet som kan hjelpe deg med å holde styr på prosjektene dine. Du kan for eksempel laste opp bilder, dokumenter og vedlegg rett på et prosjekt. 

Kart og veibeskrivelse til prosjektadressen blir synlig ved å trykke på adressen inne i prosjektet. Det gjør det enkelt for deg som jobber på farten å finne frem dit du skal. Du kan også trykke på telefonnummeret som er registrert på prosjektet for å ringe direkte til kunden. 

4. Timeføring

I appen kan du velge mellom å føre med klokkeslett eller med timer. Du kan også føre samme prosjekt/aktivitet flere ganger på en dag, da vil det dukke opp en felles kommentar for alle føringene.

Timer som du har ført tidligere kan enkelt kopieres til neste dag, neste uke, resten av uken eller ønsket dato – bare trykk og hold så får du opp valget. Du kan også huke av for en ferdig registrert uke eller måned i ukesvisning hhv. månedsvisning når du er ferdig med å føre timene dine. 

Og med stemplingsuret i appen kan du starte dagen din når du kommer på jobb, og få varsel om timeføring på det tidspunktet du vanligvis avslutter dagen din – så du husker å stoppe stemplingsuret også. 

Trenger du å lagre lønnsslippen din? Da er det bare å trykke på Del mens lønnsslippen er åpen, så kan du velge å lagre den på telefonen din eller i Drive. 

Husk også at ved å føre timer hver dag, vanner du den digitale planten din. For hver dag du fører timer i mobilappen gror planten, og klarer du å opprettholde timeføringen 20 dager i strekk planter vi et ekte, levende tre i Tripletex-skogen. 

5. Innstillinger i Tripletex-appen

Det er mange smarte ting du kan gjøre for å effektivisere bruken din av mobilappen! 

Det er for eksempel enkelt å skru av og på varsel for timeføring i appen. Velg hvilket tidspunkt og hvilke dager varselet skal komme, eller skru det av om du vil.

Du kan også ta nytt profilbilde direkte i appen. Det gjør du ved å gå inn på profilen din, og klikke på profilbildet ditt.

Velge mellom lightmode eller dark mode, gå direkte til webløsningen vår og finne svar på ofte stilte spørsmål – alt dette finner du under innstillinger

Tripletex sin mobilapp fyller som nevnt 5 år! Her kan du se utviklingen og hvor mye som kan skje i løpet av fem år.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.