3 gode grunner til bilagsautomatisering

1. Færre manuelle prosesser

Bilagsautomatisering klarer å identifisere mønstre i store datamengder og systemet lærer for hver gang du behandler og godkjenner bilag. 

Når nye bilag kommer inn vil systemet lese bilaget og foreslå kostnadskonto, prosjekt og avdeling. Det betyr færre manuelle oppgaver for deg og en mer effektiv arbeidshverdag.

Les også: Alt du trenger å vite om automatisering av regnskap.

2. Automatisert regnskap frigjør tid

Bilagsautomatisering er ikke bare for deg som vil automatisere bokføring, men også for deg som bruker mye tid på bilagsføring. 

Når systemet er sikker på hvordan enkelte EHF-fakturaer skal bokføres kan du sette disse på autopilot, slik at de går helt av seg selv.

Dataen kommer raskere på plass, du får ryddet vekk deler av rutineoppgavene dine og får mer tid til det som er viktig for deg. 

3. Bilagsautomatisering reduserer antall feil

Etter hvert som flere bilag blir behandlet i Tripletex øker treffsikkerheten. Når systemet har lært seg hvor poster og kostnader skal plasseres, reduseres også sannsynligheten for menneskelig feil betraktelig. Fordi det blir mindre punching og færre feiltastinger.

Og du vil i økende grad se tidsbesparelsene og effekten av korrekt bilagsføring.

Tjenesten fungerer i første omgang best for deg med et visst volum EHF-fakturaer, siden bilagsautomatiseringen i dag lærer pr konto. Etter hvert vil systemet lære på tvers av alle kunder, noe som åpner opp nye muligheter og en enda mer effektiv automatiseringsprosess.

Se webinar

Jorid og Sander i Tripletex viser og forklarer hvordan bilagsautomatisering fungerer og hvordan du kan bruke kunstig intelligens til å forenkle arbeidshverdagen din.

Her kan du lese mer om hvordan du kommer i gang med bilagsautomatisering i Tripletex.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.