Ta presise beslutninger og bedre lønnsomheten i din bedrift! Med Tripletex får du et komplett økonomisystem med et funksjonsrikt prosjektverktøy innebygd. Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du trenger – her er fem gode grunner til hvorfor Tripletex er økonomisystemet for deg.

1. Samle alt på ett sted med et komplett økonomisystem

Tripletex er et komplett økonomisystem med et et svært funksjonsrikt prosjektverktøy innebygd. Som bedriftsleder får du full kontroll på økonomien i din bedrift og dine prosjekter. Det gir deg et godt grunnlag til ta presise beslutninger og forbedre lønnsomheten.

I systemet finner du moduler for regnskap, fakturering, lønn, reiseregning, timeføring og prosjekt. Ved å ha alt samlet på ett sted sparer du tid og kostnader på administrasjon, dobbeltarbeid og systemkostnader. 

2. Jobb der du er

Med Tripletex-appen i lomma kan du føre timer fortløpende og knytte dem direkte til pågående prosjekt. Alt av reiseregninger, utlegg og kvitteringer kan scannes med mobilen og registreres på farten. I tillegg tolker appen både kvitteringer og bilag, noe som gjør jobben mye enklere for deg. 

Systemet har innebygd automatisk beregning av diett med statens satser for diettgodtgjørelse. Dermed blir det en ting mindre for deg å følge med på, og mindre risiko for feil i regnskapet.

Og for å gjøre det enda enklere for deg, kan du starte og stoppe reiser for automatisk beregning av kjøregodtgjørelse. 


– Livet har blitt mye enklere for oss. For eksempel er vi vant til å selv følge med på statens regulativ og satser, og oppdatere systemet manuelt. Nå går alt sånt av seg selv i Tripletex.

Eivind Thoresen Skarpaas, Stema Rådgivning

3. Koble sammen systemer

Jobb smartere og spar både tid og penger. Tripletex er nemlig sømløst integrert mot en rekke andre systemer. Ved å koble sammen dine systemer med Tripletex, trenger du å logge inn kun ett sted. Systemene vil dermed “snakke sammen”, utveksle data trygt og effektivt og redusere din arbeidsmengde betraktelig. 

Her kan du se oversikt over alle integrasjoner 

4. Komplett økonomisystem som er funksjonsrikt og brukervennlig

Selv om Tripletex er et svært funksjonsrikt system, går ikke det på bekostning av brukervennligheten. En rekke oppgaver, som å føre timer, reiseregninger eller å sjekke lønnsslippen kan enkelt gjøres på mobilen. 

Om du har mer avanserte behov er det likevel raskt å komme i gang, og du trenger verken å være regnskapsfører eller ha tung teknisk kompetanse for å ta i bruk funksjonaliteten i løsningen.

Trenger du hjelp underveis er kundesupport inkludert i månedsprisen, og overalt i løsningen finner du et stort utvalg av hjelpeartikler, videoer og kurs.


– Vi har fått en helt ny hverdag med Tripletex og bruker løsningen til alt fra prosjektstyring og fakturering, til å kontrollere lønnsomheten av hver enkelt maskin. Jeg har kjempegod oversikt nå og kan følge med på hvor langt hvert prosjekt har kommet. 

Fredrik Vedvik, reklamebyrået Et-Cetera Profil

5. Full kontroll over økonomien i prosjektene

Som prosjektleder trenger du full oversikt over lønnsomheten i et prosjekt, og da er et godt og moderne prosjektverktøy helt essensielt. I Tripletex kan du til enhver tid se førte timer, kostnader, inntekter, lønnsomhet og dekningsgrad. Dermed får du et godt grunnlag for å ta beslutninger underveis i prosjektene.

Fakturagrunnlaget oppdateres automatisk og det er enkelt å viderefakturere timer og kostnader. Verktøyet støtter både fastpris- og timepris-prosjekter. Med fakturasalg tilgjengelig kan du få betalt med en gang og dermed bedre likvideten.

I tillegg er det enkelt å opprette prosjekter med deltakere, kunder, ordrer og fakturaplaner. Med ubegrenset lagringsplass for dokumenter knyttet til prosjekter, kunder og leverandører vil du alltid ha nødvendig dokumentasjon tilgjengelig.

+ I en begrenset periode hjelper vi deg å flytte regnskapet ditt fra gammelt til nytt system, uten at du trenger å tenke på flyttekostnadene.
Les mer om Flyttehjelpen her.

Prøv Tripletex gratis


Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Cyber security: Databeskyttelsesdagen

Databeskyttelsesdagen fokuserer på å øke kunnskap for enkeltpersoner, bedrifter og forbrukere i viktigheten av å beskytte data og privat informasjon i det digitale. Målet er å inspirere folk til handling,…

Les mer

Slik fikk de bedriftslån utenom banken

I Tripletex kan du søke om bedriftslån via FundingPartner, en låneformidler som kobler bedrifter som trenger lån med investorer. De kan tilby høyere belåning enn tradisjonelle banker, og mer fleksible…

Les mer

Kredittsjekk – ta trygge beslutninger og unngå overraskelser

Det vil gi deg et trygt beslutningsgrunnlag for å si ja til flere avtaler, i tillegg til å spare deg for situasjoner hvor du ikke får betalt. Kredittvurdering kan dermed…

Les mer