Huldt & Lillevik lønn

Hvilket lønnssystem skal jeg velge?

Mange bedrifter nevner lønnskjøring og håndtering av lønn som en fryktet tidstyv. Manuelle oppgaver kan kreve unødvendig mye ressurser. Ved å velge et skybasert lønnssystem som har reiseregninger, utlegg og timeføring integrert, vil du spare deg for mye hodebry. Et moderne lønnssystem kan være med på å forenkle arbeidshverdagen for deg som håndterer lønn, og samtidig redusere risikoen for manuelle feil. 

Med et skybasert lønnssystem med smidige, brukervennlige og automatiske prosesser kan du sette lønnskjøringen på autopilot. Lønnsmodulen i Tripletex effektiviserer hverdagen og håndterer manuelle og tidkrevende oppgaver for deg. I tillegg sørger integrasjonene mot alle andre moduler i systemet for at regnskapet alltid er oppdatert. 

Hvordan flytter jeg fra Huldt & Lillevik til et annet lønnssystem?

Å bytte lønnssystem trenger slettes ikke å være så komplisert og tungvint som det høres ut som. I denne korte videoen viser vi deg hvor enkelt du kan flytte fra Huldt & Lillevik Lønn til Tripletex:

Tripletex har selvsagt massevis av smart funksjonalitet som gjør hverdagen din enklere! Reiseregninger, utlegg og timer går automatisk inn i lønnskjøringen, og regnskapet er alltid oppdatert. En brukervennlig app gjør at det meste kan føres på farten – og med ansatte som fører egne timer, reiser og utlegg blir det mindre administrasjon på lønnsansvarlig. Systemet vil automatisk kontere, knytte timer mot prosjekt og regne ut godtgjørelser basert på statens satser.

Automatiserte prosesser

Med lønn i Tripletex har du alt i ett system. Innhenting av skattekort og innsending av a-melding håndteres automatisk med direkte integrasjon mot Altinn, og Tripletex holder oversikten over skyldig skattetrekk og arbeidsgiveravgift for deg i slutten av hver termin. Feriepenger beregnes automatisk når den tid kommer. I tillegg kan du justere og etterbetale lønn på flere ansatte samtidig, og lønnen utbetales direkte fra systemet med integrasjon mot alle norske banker

Kom i gang med flytting allerede nå

Husk at det er lurt å komme i gang med nytt system så fort som mulig – ikke vent til slutten av året!! Rundt årsskiftet er det mye å gjøre, og det kan være lurt å bytte system i en roligere periode. Slik får dere tid til å bli godt kjent med det nye systemet.

Regnskapsbyråene får ett ekstra år

Etter tilbakemeldinger fra partnere og byråer er det besluttet at nedleggelsen av Huldt & Lillevik Lønn utsettes med ett år for regnskapsbyråer. Det betyr at dersom du er regnskapsfører kan du benytte Huldt & Lillevik frem til 31.12.2023. Årsaken til utsettelsen er i følge Visma forsinkelser i utvikling av funksjonalitet tilpasset byråbransjen. 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.