lønnsjustering

Våren er sesong for blomsterspiring, fuglesang – og lønnsjustering. Grunnlønnen skal blant annet tilpasses endringer i markedet. Ikke minst skal justeringen speile de ansattes bidrag til bedriften, deres prestasjoner og erfaringer.

Mange bedrifter bruker mye tid på manuelle prosesser knyttet til lønnsjustering – men det behøver ikke å være slik! Den fryktede tidstyven kan i stor grad erstattes av automatiserte og smidige prosesser så lenge du har et system som støtter dette.

Smidig lønnsjustering

Med lønnssystemet i Tripletex håndteres lønnskjøring, -justering og etterbetaling på en enkel og effektiv måte. Når du skal justere lønn på ansatte kan du velge om du vil justere med et fast beløp eller en prosentsats – og du har mulighet til å endre lønn på flere ansatte samtidig. Ved behov kan lønnen justeres for perioder tilbake eller frem i tid.

Les også: I lønnsguiden får du tips til hvordan du blant annet håndterer lønn og lønnsforhandlinger, og hvordan du får utbetalingen til å gå så smidig som mulig.

Etterbetaling ved justering

I Tripletex liker vi å forenkle hverdagen for kundene våre, og derfor har vi også gjort det superenkelt å etterbetale ansatte ved lønnsjustering. Når du har foretatt en justering, vil systemet regne ut beløpet for etterbetaling for deg og vise dette som et forslag.

Etterbetalingen blir utbetalt ved neste lønnskjøring basert på hva som er utbetalt tidligere. Det er allikevel viktig å være oppmerksom på at dette er et forslag som alltid bør kontrolleres før utbetaling. 

Her kan du lese mer om etterbetaling ved lønnsjustering

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.