Skybasert lønnssystem Tripletex

Effektiviser jobbhverdagen med reiseregninger, utlegg og timeføring sømløst integrert i lønnssystemet

Med et moderne lønnssystem kan du forenkle arbeidet til både økonomiansvarlige og resten av de ansatte. Ved å velge et skybasert lønnssystem som har reiseregninger, utlegg og timeføring integrert, vil du spare deg for mye hodebry. Når de ansatte fører sine egne reiser, utlegg og timer blir det mindre administrering på den lønnsansvarlige. En brukervennlig app gjør at både reiser, utlegg og timer kan føres på farten, og systemet vil automatisk kontere, knytte timer mot prosjekt og regne ut godtgjørelser basert på statens satser. 


Tripletex er integrert mot alle banker. Så vi kjører lønn direkte fra systemet og så skjer alt automatisk! Risikoen for å gjøre feil reduseres betraktelig.

Geir Bruvik-Meyer, daglig leder i GP Økonomi

Unngå innlogging flere steder med bankintegrasjon – automatiserte utbetalinger direkte i lønnssystemet ditt

Ved å knytte banken din sammen med lønnssystemet vil du administrere elektroniske betalinger og banktransaksjoner mye enklere. Samtidig slipper du å logge inn flere steder. Tungvinte innloggingsprosesser er en kjent tidstyv, men ved å utføre alle oppgaver i samme system slipper du unna med kun èn godkjenning på tvers av alle ansatte. 

Spar dyrebar tid ved at lønnssystemet og regnskapet ditt snakker sammen

Med regnskapet integrert mot ditt lønnssystem opprettes lønnsbilag automatisk, og lønnsposteringene føres direkte på riktig konto. Og alt uten at du trenger å løfte en finger!

For å kunne treffe de rette avgjørelsene er det viktig å alltid ha tilgang til oppdaterte regnskapstall. Med lønn og regnskap som er integrert, vil lønnskjøringer havne rett i hovedboken etter godkjenning. På denne måten slipper man å forholde seg til eksterne programmer for å ha kontroll.

Regnskapsbyrået byttet lønnssystem. Les om deres erfaringer her.

Med lønnsslipper i app sparer du unødvendige kostnader 

Er du blant de som fortsatt sender ut lønnsslipper til dine ansatte på papir eller e-post? Med dagens krav til behandling av personopplysninger kreves det at lønnsslipper krypteres dersom de skal sendes på e-post. Og vi vet vel alle at det å sende ut lønnsslipper per post fort blir en dyr og unødvendig tungvint affære. Med et lønnssystem som gir mulighet for distribusjon av lønnsslipp i app forenkler du lønnsprosessen ytterligere – og de ansatte har bedre kontroll på lønnsslippene sine. 

Med lønnsslipper i app vil de ansatte få full oversikt over sine lønnsutbetalinger. I tillegg unngår man at lønnsslippene forsvinner i overfylte e-postinnbokser, noe som fort kan føre til unødvendig merarbeid. Digital distribusjon av lønnsslipper er i tråd med de nye GDPR-kravene. 

Ta i bruk all automatikken systemet har å by på

De fleste lønnsmedarbeideres verste mareritt er tungvinte prosesser for beregning og justering av lønn. De fleste nyere, nettbaserte lønnssystemene tilbyr nå løsninger med mye automatikk som kan forenkle mange av disse tidkrevende prosessene. Beregning av feriepenger og arbeidsgiveravgift, fordel ved privat bruk av firmabil og lignende kan beregnes automatisk ved bruk av et skybasert lønnssystem. I tillegg vil du i noen systemer kunne automatisere fagforeningstrekk og utleggstrekk, samt kjøre automatiserte prosesser på justering og etterbetaling av lønn.

Sett lønnskjøringen på autopilot

Et skybasert lønnssystem der manuelt arbeid og tidkrevende oppgaver erstattes av smidige, brukervennlige og automatiske prosesser høres for mange ut som en drøm. Men med lønnsmodulen i Tripletex får du en ekstra lønnsmedarbeider som håndterer alle tidkrevende og manuelle oppgaver for deg. Med lønnskjøring i Tripletex håndterer du lønn på en smidig og effektiv måte. I tillegg sørger integrasjonene mot alle andre moduler i systemet for at regnskapet alltid er oppdatert! 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.