Håndverker? 5 gode grunner til å bruke økonomisystemet Tripletex

1. Jobb på farten

Med Tripletex-appen i lomma kan du føre timer fortløpende og knytte de til de ulike prosjektene dine med en gang. Alt av reiseregninger, utlegg og kvitteringer kan scannes med mobilen og registreres på farten. I tillegg tolker appen både kvitteringer og bilag, noe som gjør jobben mye enklere for deg. 

Du kan når som helst laste opp bilder og pdf’er i systemet og knytte de mot blant annet prosjekter, kunder og leverandører. Selv dine fakturaer kan du godkjenne med appen.

En bonus er at du kan starte og stoppe reiser for automatisk beregning av kjøregodtgjørelse. 


– Nå håndterer vi alt i Tripletex, og bruker appen til alt fra timeføring til å ta bilder av kvitteringer for utlegg. Det er helt supert for de som jobber ute på prosjektene. 

Svein Helge Vestre, Duco AS 

2. Alt du trenger samlet i ett system,

Tripletex er et komplett økonomisystem med et kraftig prosjektverktøy innebygd. Systemet er modulbasert, med moduler for regnskap, fakturering, lønn, reiseregning, timeføring og prosjekt. 

Ved å ha alt samlet på ett sted sparer du tid og kostnader på administrasjon, dobbeltarbeid og systemkostnader. Ikke minst gir det deg bedre oversikt over økonomien, slik til at du kan ta mer presise og lønnsomme beslutninger.

3. Full kontroll på økonomien med innebygd prosjektverktøy

Med et effektivt prosjektverktøy får du full oversikt over lønnsomheten i et prosjekt. Her kan du til enhver tid se førte timer, kostnader, inntekter, lønnsomhet og dekningsgrad. Dermed får du et godt grunnlag for å ta beslutninger underveis i prosjektene.

Fakturagrunnlaget oppdateres automatisk og det er enkelt å viderefakturere timer og kostnader. Verktøyet støtter både fastpris- og timepris-prosjekter. I tillegg er det enkelt å opprette prosjekter med deltakere, kunder, ordrer og fakturaplaner.

Med ubegrenset lagringsplass for dokumenter knyttet til prosjekter, kunder og leverandører har du alltid tilgang til din informasjon.

Les mer om prosjektverktøy med timeføring her


Bruker Tripletex på byggeplassen

Det blir enkelt å se dekningsgrad på hvert enkelt prosjekt, som gir meg mulighet for enda bedre styring av både selskapet, de ansatte og prosjekter. Det er en klar forbedring i alle ledd.  

Thomas Brenna, 3T Bygg 

4. Koble sammen dine systemer med Tripletex

Tripletex er sømløst integrert mot en rekke andre systemer, som blant annet SmartDok, Speedycraft og Boligmappa. Du trenger dermed å logge inn kun ett sted, systemene vil “snakke sammen” og utveksle data trygt og effektivt. Det gjør at du kan jobbe smartere, og spare både tid og penger.

Her kan du se oversikt over alle tilgjengelige integrasjoner

5. Tilpassede bransjeløsninger med prosjektverktøy

For elektrikere og rørleggere finnes det egne løsninger som inneholder ekstra bransjetilpasset funksjonalitet som autofakt, kontrollskjemaer og grossistintegrasjoner med oppdaterte produktlister, priser og rabattavtaler. 

Les mer om de ulike løsningene ved å klikke på den som passer for deg:

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.